Društvo Podgorica

Štandovi za prodaju polovnih udžbenika na Trgu nezavisnosti

Trg nezavisnosti u Podgorici

Glavni grad podržava inicijativu građana Podgorice da se na Trgu nezavisnosti organizuje prodaja polovnih (korišćenih) udžbenika za osnovno i srednje obrazovanje.

“Shodno tome, Grad će od utorka, 27.avgusta od 10 časova do nedjelje, 1. septembra do 20 časova na Trgu nezavisnosti, ispod kolonada postaviti štandove koji će služiti za prodaju polovnih (korišćenih) udžbenika”, saopšteno je iz Sekretarijata za kulturu i sport.

S.Đ.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
Tijana 1PgPodgoricaninPrčeu nas posmatra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tijana 1
Gost
Tijana 1

Obavezno nek ide princ od konika da kupi bukvar, nek povede i radeta umišljenog Džejms Bonda xD

Pg
Gost
Pg

Svake godine mijenjanju sadrzaj u novim knjigama tako da onaj ko kupi polovne knjige moze da se zezne. Nije iz svakog predmeta tako ali iz dosta jeste. Otprilike izmisljaju svake godine kao nesto novo u tim udzbenicima da bi mi morali da kupujemo novo i da im punimo dzepove.

Prč
Gost
Prč

To su do sad gradjani samoiniciativno organizovali.trebalo je da ucestvujete sa vecim procentom u kupovini novih udzbenika a uslov za polovne je da se rade mnogo kvalitetnije,ner malo koja knjiga moze izdrzati i tu jednu skolsku godinu.ranije nije bio problem ni 5 generacija da prodje sa istim udzbenikom.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Ne no je glavni grad omogucio stedstva da se djeci besplatno kupe knjige.
Sramno…

eu nas posmatra
Gost
eu nas posmatra

a što menadžeri škola koje ustoličuju stručnjaci iz opštinskih odbora političkih partija, ne organizuju prodajne bazare polovnih knjiga

Send this to a friend