Društvo

The Frame i The Serif televizori stigli u Crnu Goru

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu –The Frame i The Serif u Crnoj Gori. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i naprijedne funkcije na bazi vještačke inteligencije koje svaku sliku unaprijeđuju do 4K kvaliteta.

The Frame je nesvakidašnji televizor visoke rezolucije i izvanrednog kvaliteta, koji pretvara svaki dom u pravu galeriju, zahvaljujući umjetničkom režimu, luksuznom dizajnu i okviru u boji po izboru. The Frame televizor dolazi u crnoj, bijeloj i bež boji i savršeno se uklapa u svaki enterijer, bilo da je uključen ili isključen, a specijalni režim omogućava prikazivanje umjetničkih dela iz jedinstvene Samsung Art Store prodavnice. Korisnici mogu sami da izaberu koje će djelo, od klasičnih umjetničkih kolekcija i fotografija, pa sve do moderne i apstraktne umjetnosti, krasiti njihov uređaj kada je isključen.

Photo: Samsung The Frame TV

Pored The Frame televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Serif, koji će u Crnoj Gori biti predstavljen u dve boje – nebeskobijeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih odličja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomjerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

Photo: Samsung The Serif

Samsung je ovom modelu pridodao NFC i AirPlay2 opcije povjezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povjezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućava jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korišćenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana. Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja objezbeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprijekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, vještačka inteligencija unaprijeđuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje. The Serif ima i sposobnost da detektuje promenu količine svjetlosti u prostoriji i podjesi optimalno osvijetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko. U Crnoj Gori će The Frame biti dostupan u veličinama od 32 do 75 inča, a početna cijena se kreće od 599 EUR. The Serif će biti dostupan sa dijagonalama od 43, 49 i 55 inča, a početna cijena iznosi 1099 EUR.

QLED 8K i 4K modeli Samsung televizora za 2020. takođe dostupni

Među novim QLED 8K i 4K modelima televizora za 2020. godinu koji su u prodaji od pre nedelju dana, Samsung posebno ističe Q950TS QLED 8K, flegšip uređaj za 2020. godinu, koji korisnicima nudi jedinstvenu tehnologiju i nenadmašan doživljaj gledanja, kombinujući unaprijeđeni kvalitet slike i zvuka, inovativne mogućnosti vještačke inteligencije i vrhunski, minimalistički dizajn. Odnos ekrana i kućišta na revolucionarnom Infinity Screen ekranu iznosi nevjerovatnih 99:1 odsto. Posmatran iz profila, Q950TS je izuzetno tanak, svega 15mm, pa svojom pojavom predstavlja definiciju ideje o sveobuhvatnim ekranima.

U Crnoj Gori je Q950TS dostupan u veličinama od 65, 75 i 85 inča, a početna cijena iznosi 5199 eura. Dostupne veličine modela Q800T su 65, 75 i 82 inča, a cijena kreće od 3.899 eura. 4K modeli Q60T, Q65T, Q70T, Q75T Q80T i Q95T dolaze u veličinama od 43 do 85 inča, a početna cijena je 699 eura.

Photo:Samsung
Photo: Samsung QLED Q80

Više informacija o Samsung Lifestyle 2020 televizorima možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/tvs/the-serif/highlights/ i https://www.samsung.com/rs/tvs/the-frame/highlights/

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
Budimo realniDarkonebitnoFrljokaSale
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darko
Gost
Darko

A ostavite mi 4 komada

nebitno
Gost
nebitno

Povoljno bas

Sale
Gost
Sale

Dje ovo ima da se pogleda?

Frljoka
Gost
Frljoka

Bnjj veli da je prosječna plata u CG 300e a ti oćeš televizor od 5199 eura da gledaš?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Лијепо човјек рече, да се погледа.

Send this to a friend