Društvo

Tivat organizuje prvi humanitarni pet maskenbal

Humanitarni Pet maskenbal održaće se u nedjelju 19. avgusta u parku kompanije Adriatic Marinas u Porto Montenegru.

Prvi pet maskenbal organizuje se povodom 18. avgusta – svjetskog Dana uličnih pasa.

Program dešavanja, koji počinje u 16 sati, sastojaće se od takmičarskog dijela u kojem će se birati najbolji kostim po ocjeni žirija za koji je predviđena nagrada od 100 eura.

Drugi najbolji kostim biće nagrađen sa 75, a treći sa 50 eura.

Za programski segment „Moj pas ima talenat“ u kojem će vlasnici ljubimaca pokazati kakvo umijeće posjeduju njihovi psi, predviđena nagrada je grooming – šišanje i sređivanje psa.

Za grupnu masku koju će činiti dva psa ili pas i vlasnik, obezbjeđena je nagrada medaljon Pet protector, privjesak koji štiti ljubimca od krpelja i ostalih insekata čak četiri godine, u zavisnosti od veličine psa.

Princ i princeza maskenbala takođe dobijaju medaljon Pet protector.

Bazar štenaca, kao i kreativna radionica koju će održati Kreativni Centar Tivat i još toga segmenti su pratećeg programa Humanitarnog maskenbala za pse.

Organizatori pozivaju zainteresovane za udomljavanje pasa, kao i one koji imaju štenece za udomljavanje da se jave na broj telefona 067 016 350, kako bi izložili štence ili ih udomili.

Za učešće je potrebno uplatiti pet eura i registrovati se putem Facebook stranice Pet World. Sva prikupljena sredstva biće namjenjena za pomoć psima bez vlasnika.

1 Komentar na "Tivat organizuje prvi humanitarni pet maskenbal"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend