Društvo

Tivatska firma kažnjena, ispuštala blato i zemlju u more

foto: Boka news

Komunalna policija i Komunalna inspekcija Opštine Tivat danas su novčanom kaznom sankcionisale investitora novog stambenog objekta u Donjoj Lastvi, tivatsku kompaniju Rentals Montenegro, zbog ispuštanja u more vode sa velikim sadržajem blata i zemlje, piše Boka news.

Inspekcija i policija reagovali su po prijavi građana koji su bili preneraženi velikim mrljama od blatnjave vode, što je u more ispod plaže hotela „Kamelija“ i parka u Donjoj Lastvi, dospjela kanalima atmosferske kanalizacije sa kopna.

Inspekcija je utvrdila da se voda izliva sa obližnjeg gradilišta gdje su satima iz temeljne jame novog objekta u odvodne kanale što se ulivaju u more, ispumpavane podzemne vode sa visokim sadržajem blata i mulja.

Prema riječima direktora Uprave za inspekcijske poslove Opštine Tivat Jovice Stojkovića, izvođaču radova zabranjeno je dalje ispumpavanje vode sa gradilišta u more, bez njenog prethodnog filtriranja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Kolika je ta novcana kazna???? NIKADA VI NJIH NE MOZETE KAZNITI KOLIKO ONI STETE NAPRAVE

Carine Hitchcoc
Gost
Carine Hitchcoc

Da postoji kanalizaciona mreža u Donjoj Lastvi, koju bi trebalo da imaš kad platiš komunalije od 100.000e, takav problem se ne bi pojavio. Bilo bi dobro da novinari provjere informacije prije nego što ih objave, jer nije bilo kazne, nije bilo obustave radova, samo upozorenje. Carine Hitchcock Vlasnica Firma Rentals Montenegro doo Tivat In English, so fellow investors who are… Više »

Drezik
Gost
Drezik

Mozda je ljekovito blato !

C. Hitchcock
Gost
C. Hitchcock

Da, uključujući i sve kanalizacije kuće u susjedstvu koje nemaju septičke jame.

Za vašu informaciju, porez na vodu i kanalizaciju na ovom projektu iznosio je 15.142,80 € na vrhu Komunalija porezi … ali nema kanalizacijske mreže za ovu cijenu… čak ni priključak na struju. 🙂

Big
Gost
Big

Kaznili?A zapecatitite radiliste.

bboo
Gost
bboo

KOLIKA JE KAZNA? 100e?

Region
Gost
Region

Ako plate odma 30% je manje…

C. Hitchcock
Gost
C. Hitchcock

Komunalija je bio 100.000€………………….. 🙂
Ali nema kanalizaciona mreža 🙁

Send this to a friend