Društvo

Tomanović: Još uvijek ne shvatamo ozbiljnost situacije

Direktor Opšte bolnice Bar Dragoslav Tomanović današnju situaciju u barskoj bolnici, kada je reagovala i policija, nazvao je “incidentnom” zbog reakcije rodbine i prijatelja četrdesetosmogodišnjeg pacijenta iz Bara, koji je preminuo u međuvremenu, dodajući da “još uvijek ne shvatamo ozbiljnost situacije kad je ova epidemija u pitanju”, prenosi Jedro.

“Mi, medicinski radnici, razumijemo koliko je teško prihvatiti činjenicu da borbu sa novim koronavirusom gube najbliži, oni koje najviše volimo. Ipak, teško razumijemo one koji u takvim situacijama napadaju osoblje bolnice i lome medicinsku opremu”, rekao je za Radio Bar Tomanović.

Jutros se dogodio incident ispred covid odjeljenja barske bolnice.

Porodica pacijenta pokušala je nasilno da uđe u bolnicu, pri čemu je polomljeno staklo, a morala je da reaguje i policija, prenosi Jedro.

Kako navode, rodbina je zahtijevala da se pacijent prebaci u Klinički centar Podgorica. Motiv incidenta su tvrdnje porodice da ne dobija informacije o zdravstvenom stanju člana familije oboljelog od Covida-19, prenosi Radio Bar.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Lošlludak
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Loš
Gost
Loš

Ode mlad čovjek.Rodbina ljuta.Prvo neka se pogledaju da li su kao pojedinci poštovali mjere,izbjegavali masovne skupove.Ako misle da je neko drugi kriv neka tuže.90%ljudi nisu poštovali uopšte mjere do prije nedelju dana.

lludak
Gost
lludak

gospodine doktore vama koji danonocno bijete bitku za spas ovog naroda i nema vasd na t v ekran ja vam u svoje ime od srca zahvaljujem tako mi bog pomoga al gospodine doktore pridruzite se kolegi kavaricu koji javno i ako ih ne poznajem trazi jace mjere za spas gradana crne gore kao ljekar i covjek shvatite stanje porodice preminulog… Više »

Send this to a friend