Društvo

Triton Poker donirao ultrazvuk bolnici u Bijelom Polju

Organizacija Triton Poker, jedna od vodećih organizatora poker turnira u cijelom svijetu, donirala je danas ultrazvučni aparat opštoj bolnici u Bijelom Polju.

Suosnivač organizacije, Malezijac i crnogorski državljanin Vei Seng Pol Pua, uručio je predsjedniku opštine Petru Smoloviću i direktorici Opšte bolnice Biserki Bulatović jedan od najnovijih modela ultrazvučne opreme, Hitachi Aloka F37 (AIF37), vrijedan 30.000 eura.

<<<Svjetska elita pokera stiže u Maestral na Triton SHR turnir<<<

Phua je kazao da je Triton Poker, u znak zahvalnosti za gostoprimstvo u Crnoj Gori, ponosan što može da pomogne lokalnim zajednicama.

On se zahvalio Smoloviću na pomoći da ova organizacija doprinese poboljšanju zdravstvenih usluga građana Bijelog Polja.

Smolović je u znak zahvalnosti Phui predao počasnu plaketu od opštine, dok mu je direktorica bolnice predala zahvalnicu.

6

avatar
1000
5
1
0
 
5
IvanHalidejGaryCruiserEvita
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Svska cast…da se na dobro vrace…bravo za Triton

Gary
Gost
Gary

Triton i Skoljka Boj

Cruiser
Gost
Cruiser

A zasto svaka cast…to je covjek cije su rule u pokeru ponekad po nekoliko miliona dolara i dao je 30 hiljada…vjerovatno mu je to manje nego dnevni dzeparac koji da djeci

Halidej
Gost
Halidej

Nemoj da si sitničav. Ima ih koji su puni kao brodovi a nikad nijedan cent ne dadoše za dobrobit čovječanstva. Poklonu se ne gleda u zube. Dobro je što je I ovoliko dao u donaciju.

Evita
Gost
Evita

Bravo, svaka cast.

Globovanje
Gost
Globovanje

Svaka cast !

Send this to a friend