Društvo

Tuborg i David Guetta donose novu pjesmu u proširenoj realnosti

Ovog ljeta David Guetta udružio se sa Tuborgom u najnovijem izdanju Tuborg Open-a, projekta koji slavi moć muzike da ujedini fanove širom svijeta.

U sklopu ovog projekta, David Guetta je objavio potpuno novi singl pod nazivom Get Together („Okupimo se“) koji obožavaoci u Crnoj Gori sada mogu iskusiti u proširenoj realnosti (AR).

AR iskustvo – koje donosi Tuborg – je najnovija inicijativa „za kod kuće“ u kojoj učestvuje David Guetta, koji je tokom Covid-19 bio uključen u mnoštvo virtuelnih događaja kako bi ujedinio ljubitelje muzike širom svijeta dok su koncertna mjesta zatvorena.

Sada fanovi imaju priliku da se povežu sa DJ-em kojeg nisu mogli uživo gledati i prate ga iz udobnosti svojih domova dok pušta jednu od svojih najnovijih numera.

Pratioci aktiviraju ovo iskustvo skeniranjem QR kodova na limenkama limitirane serije i reklamnog materijala na kojima je David Guetta, kao i praćenjem objava na društvenim mrežama.

Skeniranjem koda postavljate Davida Guettu u vaš okolni prostor i gledate ga dok pušta dio svoje nove pjesme „Get Together“.

Uskoro će ljubitelji koji podijele ovo iskustvo putem društvenih mreža i označe @tuborgmne dobiti šansu da im Tuborg pokloni pivo u limitiranoj ambalaži i druge interesantne poklone.

Za više informacija o ovogodišnjem Tuborg Open-u idite na
https://www.tuborg.com/en/tuborg-open/tuborg-open-2021/

 

Send this to a friend