Društvo

U asfaltiranje ulica u Zagoriču uloženo 240.000 eura

Nakon završetka izgradnje fekalne i atmosferske kanalizacione mreže od strane DOO Vodovod i kanalizacija Glavnog grada u ulicama Slavonskoj, Danilovgradskoj, Andrijevačkoj i Dragoljuba Milačića  na dužini od 1.200 metara DOO Putevi su počeli da izvode radove na asfaltiranju navedenih ulica i vraćanju kolovoza u prvobitno stanje.

Direktorica Puteva Violeta Klikovac je prilikom obilaska završnih radova na asfaltiranju ulica u Zagoriču  saopštila da se radovi odvijaju planiranom dinamikom, kao i da vremenski  uslovi pogoduju izvođenju radova i izrazila očekivanje da će svi palnirani radovi  biti završeni tokom sljedeće sedmice.

“Nakon završetka asfaltiranja Danilovgradske ulice, ekipe Puteva nastavljaju da intenzivno rade na pripremi za asfalitranje ostalih ulica u dijelu iskopavanja, tamponiranja, valjanja podloge i izdizanju šahti na projektovani nivo nakon čega slijedi asfaltiranje  u dužini 1.400 metara. Ukupna vrijednost izvedenih pripremnih radova, izgradnje felkalne i atmosferske mreže i asfaltiranje navedenih ulica u Zagoriču iznosi 240.000 eura, a investitor je Glavni grad“, saopštila je Klikovac.

Ona  je dodala da Putevi, nakon obilnih padavina i pojave velikog broja udarnih rupa na čitavom gradskom području, intezivno rade na njihovom krpljenju i saniranju i tom priliom se zahvalila građanima koji su proteklih dana slali fotografije udarnih rupa na pojedinim saobraćajnicama  i tako doprinijeli njihovom efikasnijem saniranju.

“Najveći broj udarnih rupa zakrpićemo do četvrtka, već smo završili radove na Starom Aerodromu i Koniku, a u toku je priprema za sanaciju udarnih rupa u Tološima i Zabjelu“, zaključila je Klikovac.

S.Đ.

Send this to a friend