Društvo

U Crnoj Gori 73 novooboljela od koronavirusa, oporavile se još 72 osobe

U posljednja 24 sata u Crnoj Gori su registrovana 73 nova slučaja infekcije virusom COVID 19, a oporavile su se još 72 osobe. U tom periodu nije prijavljen nijedan smrtni slučaj povezan sa koronavirusom. Ukupan broj aktivnih slučajeva COVID19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 1105, a na 100 hiljada stanovnika taj broj je 175.

Interaktivni grafikon broja novooboljelih, ukupnog broja oboljelih po danima, ukupan broj oporavljenih i trenutno oboljelih

“Laboratorije Instituta za javno zdravlje su od posljednjeg presjeka završile PCR analizu 494 uzorka na novi koronavirus, među kojima su otkrivena 73 novopozitivna slučaja infekcije. Novoinficirani su iz Podgorice 17, Bijelog Polja 14, Nikšića 13, Rožaja 10, Berana sedam, Ulcinja šest, a po jedan iz Pljevalja, Bara, Budve, Kotora, Mojkovca i Andrijevic”, saopšteno je danas iz IJZ.

Od posljednjeg presjeka Institutu nije bilo prijavljenih smrtnih ishoda, pa je ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna je 64 a od početka godine 73.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 3930.

Aktivni slučajevi, oporavljeni i preminuli od početka juna po opštinama su:

Stope aktivnih slučajeva na 100 hiljada stanovnika po opštinama:

Bijelo Polje 313, Budva 250, Berane 227, Podgorica 226, Ulcinj 216, Bar 178, Rožaje 161, Cetinje 156, Pljevlja 153, Nikšić 145, Kotor 142, Andrijevica 118, Gusinje 94, Plužine 92, Mojkovac 70, Plav 61, Kolašin 60, Žabljak 56, Petnjica 36, Herceg Novi 32, Tivat 29, Tuzi sedam, Danilovgrad i Šavnik nemaju oboljelih od virusa korona.

16

avatar
1000
11
5
0
 
15
JoKsoPotajaVasiljevicDgraGigi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gigi
Gost
Gigi

I’ma svadbi gledam cvjecare samo kite auta.Ovaj narod je poludio.Kontrolise li ko svadbe.

Gigi
Gost
Gigi

Kako u Rozaje non stop raste ko da je Paris.Postuju li mjere.

JoKso
Gost
JoKso

Organizuju litije po cio dan

MijoN
Gost
MijoN

Ima u nastavku nečiji komentar: “A koliko ih ima da niste i necete da testirate”.. Pravo u centar sa komentarom, to je jedno veliko pitanje koje treba postavit institutu, tačnije, da li su tačne glasine da odbijate da testirate ljude obraćajući im se da sačekaju simptome pa tek onda da im uzmete bris.

Vasiljevic
Gost
Vasiljevic

Procedura je sledeca, javljas se u covid centar tamo ti uzimaju krv i vade nalaze i na osnovu tih nalaze epidemiolog odredjuje da li ces biti testiran ili ne.

Petrana
Gost
Petrana

Za koji dan idemo u minus

mili
Gost
mili

vidimo se za 15 dana :*

rale
Gost
rale

Ulcinj ce biti novo zariste covida 19 . To je doprineo bajram, ocigledno nista nisu naucili gresaka iz Novog Pazara a plus sada se otvaraju granice . Za 10 dana imacemo preko 200 slucajeva samo u UL ,zivi bili pa vidjeli

Rozaj
Gost
Rozaj

73 novo oboleelih, a 72 ozdravilo, kako ovo kao da je neko merio, ovo veze nema !!!

Rozaj
Gost
Rozaj

E kako ce sve da se zapali kao u Srbiju, sada se testira minimalno, ali posle izbora je katastrofa

JoKso
Gost
JoKso

o cemu ti, pa cg ima pet puta vise zarazenih od srbije po glavi stanovnika

Piksi
Gost
Piksi

A koliko ima koje niste i necete da testirate!?!

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

i dalje 15 % od testiranih… Razmislja li NKT da poveca broj testiranja u 24h.. ovakvim tempom korona ce biti stalno prisutna i prelaziti sa jednog na drugog

Dgra
Gost
Dgra

Bez vakcine pozdraviće se SVAKA zemlja na svijetu što se izlječenja od COVID-19. Jer će biti nemoguća misija. Ostaće zauvijek sa nama, kao neki mnooooogo opasniji grip. Svijet ga je ugasio, druže.

Potaja
Gost
Potaja

Prvo, korona je mnogo blaži grip od svakog drugog gripa, najveća prevara čovječanstva u poslednjih 100 godina. A drugo, vakcina postoji, brća Rusi otkrili, pa naručite guzovani. Da nećete džabe?

Mrki
Gost
Mrki

Katastrofa

Send this to a friend