Društvo

U Podgorici postavljeni bilbordi podrške zavisnicama od droga

Bilbordi sa porukama podrške zavisnicama od droga postavljeni su u Podgorici, saopštila je direktorica Javne ustanove za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Dijana Milošević.

Poruke podrške pisale su bivše zavisnice od psihoaktivnih supstanci.

“Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci obilježava pet godina postojanja i uspješnog rada Sektora za tretman zavisnica”, saopšteno je iz te ustanove.

Tim povodom, danas je realizovana prezentacija rada Sektora u KIC-u Budo Tomović . Prisutnima su se, pored direktorice Milošević, obratili i pomoćnica direktorice Ivana Raščanin-Radičević i članovi stručnog tima Borislav Mitrić i Ivana Tiodorović.

Sa konferencije za medije

“Na prezentaciji rada istaknut je značaj osnivanja Sektora za tretman zavisnica, kao i postignuti rezultati. Stručna lica su govorila na temu specifičnosti rada sa zavisnicama i ukazali da žene koje su u problemu se teže odlučuju za tretman, ali da kada donesu odluku pokazuju izuzetnu istrajnost. Istaknut je i značaj podrške porodice i društva upravo u trenutcima kad treba da se donese odluka”, saopšteno je nakon prezentacije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
velimi
Gost
velimi

dilera je bas mnogo mnogo

Tralala
Gost
Tralala

A zavisnika jos vise!

Send this to a friend