Društvo

U sportsku infrastrukturu u Podgorici, Nikšiću i Sutomoru biće uloženo 89.700 eura

U sportsku infrastrukturu u Podgorici, Nikšiću i Sutomoru biće uloženo 89.700 eura

Vlada Crne Gore je na današnjoj sjednici usvojila predlog Ministarstva sporta i mladih u cilju unapređenja sportske infrastrukture. Ovim predlogom biće podržana tri nova projekata koja se odnose na adaptaciju fiskulturnih sala i otvorenih sportskih terena u Sutomoru, Podgorici i Nikšiću za čiju realizaciju će iz tekućeg budžeta ovog organa biti opredijeljeno 89.700 eura.

Kako navodi ministar sporta i mladih Nikola Janović, riječ je o kontinuiranoj podršci Vlade i resornog ministarstva u cilju daljeg razvoja sportske infrastrukture.

Janović je podsjetio da je Ministarstvo sporta i mladih od osnivanja ovog organa podržalo brojne projekte na polju izgradnje, rekonstrukcije, adaptacije i opremanja sportskih objekta.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
AhaKotorHari MajamiSamoJABeranac Igor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aha
Gost
Aha

Zgodan…. boli.

Kotor
Gost
Kotor

Sve radi protiv Kotora

Hari Majami
Gost
Hari Majami

Rekoše da više nije ministar sporta i mladih, sad je ministar propagande DPS.

SamoJA
Gost
SamoJA

Za ministra postujem njegov napor da podigne sport na veci nivo

Beranac Igor
Gost
Beranac Igor

Beranac Igor besto te gledam ministre sto se bre ne ugledas na Gojkovica selektora CG kakva je to persona njega svako voli ! Tebe nesto ne mirise narod ovamo u Berane ni 1 cent nisi ulozio .

LSCG
Gost
LSCG

A,Kotor..bazen….kada?

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

Ajde strucnjak. Sportska dvorana u Kotoru se nikad nece zavrsiti. Bazen se nekvalitetno renovira i nece biti u upotrebu za 3 godine.
Stadion Bokelja je obicna livada, ni ovce na njega nebi dosle. SRAMOTA. Kotor ,odakle dilazis lici na najzapustenije selo u Mneeèeee!

Send this to a friend