Društvo

Ubistvo u Nikšiću, golgota u Kliničkom, večera kod Joanikija, susreti i CANU…

Proteklu sedmicu u Crnoj Gori obilježilo je više događaja. U Nikšiću je nožem ubijen mladić. Sin bolesnog čovjeka je za CdM ispričao kako se osoblje Kliničkog centra Crne Gore nemarno i nehumano odnosi prema njegovom teško oboljelom ocu. Ministarka četiri resora je bez imalo empatije najavila smjenu više stotina direktora obrazovnih ustanova. Novoizabrani mitropolit crnogorsko primorski Joanikije je priredio večeru kojoj su prisustvovali premijer, predsjednik Skupštine i funkcioneri Demokratskog fronta i gdje su se pjevale pjesme koje veličaju srpstvo…

Šta ste najviše čitali u sedmici za nama:

1.U tuči u Nikšiću nožem ubijen mladić, uhapšen osumnjičeni

Nikšićanin Matija Vujović (23) ubijen je u tuči koja se dogodila u centru Nikšića, u ulici Narodne omladine. Zbog sumnje da je usmrtio Vujovića uhapšen je Luka Krivokapić (27) iz Nikšića.

<<<U tuči u Nikšiću nožem ubijen mladić, uhapšen osumnjičeni<<<

2.Podgoričanin protiv koga je direktorica Kliničkog centra podnijela prijavu: Moj otac doživio golgotu na Odjeljenju kardiologije

“Ja sam taj famozni “čupač grkljana””. Ovim riječima Podgoričanin Dragan Vulanović počinje izjavu za CdM, protiv kojeg je direktorica Kliničkog centra Crne Gore Ljiljana Radulović podnijela prijavu zbog prijetnji. Vulanović za CdM priča da je do ovog slučaja došlo zbog nemarnog odnosa zaposlenih u KCCG prema njegovom ocu, koji je na liječenju u toj ustanovi već 15 dana. On je u policiji dao izjavu, a tužiteljka je ocijenila da nema bića krivičnog djela, ali su mu kako kaže savjetovali da “ne zateže situaciju”. O cijelom slučaju upoznata je i ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

<<<Podgoričanin protiv koga je direktorica Kliničkog centra podnijela prijavu: Moj otac doživio golgotu na Odjeljenju kardiologije<<<

3.Bratić nije ni trepnula: Imenovanja novih direktora sprovešćemo bez izuzetka, sadašnji da podnesu ostavke

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić na sjednici Skupštine Crne Gore nije ni trepnula najavivši da će sprovesti smjenu direktora javnih ustanova u zemlji. Otišla je i korak dalje pa je poručila da direktori ne bi “trebalo da čekaju silu zakona” već da sami podnesu ostavke.

<<<Bratić nije ni trepnula: Imenovanja novih direktora sprovešćemo bez izuzetka, sadašnji da podnesu ostavke<<<

4.Krivokapić, Bečić i lideri DF-a na večeri sa Joanikijem: Pjeva se Onamo namo i Veseli se srpski rode

Premijer Zdravko Krivokapić, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić i lideri Demokratskog fronta prisustvovali su večeri koja je organizovana povodom dočeka novog mitropolita crnogorsko primorskog Joanikija.

<<<Krivokapić, Bečić i lideri DF-a na večeri sa Joanikijem: Pjeva se Onamo namo i Veseli se srpski rode<<<

5.Bečić za vozača angažovao ženu

Predsjednik Skupštine Crne Gor Aleksa Bečić je za svog službenog vozača postavio ženu, što se može vidjeti i na fotografijama CdM-a.

<<<Bečić za vozača angažovao ženu<<<

6.Vuksanović Stanković pita Bratić: Član koje partije ste bili kad ste dobili državljanstvo Crne Gore

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić je, odgovarajući na poslanička pitanja u Skupštini Crne Gore, izjavila da opoziciji ništa nije sveto, pa ni obrazovanje i vaspitanje.

<<<Vuksanović Stanković pita Bratić: Član koje partije ste bili kad ste dobili državljanstvo Crne Gore<<<

7.Foto priča: Susreti Đukanovića, Krivokapića i Bečića na proslavi jubileja CANU-a

U Podgorici je održana svečanost povodom 50. godišnjice od osnivanja Crnogorske akademije nauke i umjetnosti CANU. Događaju su prisutvovali i najviši državni zvaničnici, predsjednici države, Vlade i Skupštine Crne Gore – Milo Đukanović, Zdravko Krivokapić i Aleksa Bečić.

<<<Foto priča: Susreti Đukanovića, Krivokapića i Bečića na proslavi jubileja CANU-a<<<

8.DF: Bez dogovora izbori jedino moguće rješenje, Krivokapić stranoj ambasadi predložio da Spajić bude novi premijer

Poslanici Demokratskog fronta još nijesu dobili odgovor od Demokrata i URA-e na poziv da potpišu koalicioni sporazum, koji bi podrazumijevao resetovanje izvršne vlasti-novu Vladu i novog premijera u okviru iste većine. Sa konferencije za medije poručili su da premijer Zdravko Krivokapić više ne uživa njihovo povjerenje, a kao moguć izlazak iz krize spomenuli su i izbore.

<<<DF: Bez dogovora izbori jedino moguće rješenje, Krivokapić stranoj ambasadi predložio da Spajić bude novi premijer<<<

9.Damir iz Lud, zbunjen, normalan se oženio!

Crnogorski glumac Moamer Kasumović poznat po ulozi Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan prošli vikend se oženio.

<<<Damir iz Lud, zbunjen, normalan se oženio!<<<

10.Nema budžeta, državna kasa prazna, a ministar nervozno: Je l’ treba da vam prevežemo stoku

Zakon o budžetu za 2021. godinu još nije dobio zeleno svjetlo u parlamentu. I dok se nastavlja prepucavanje između izvršne vlasti i skupštinske većine, budžet se prazni, a sve su prilike da će, sve i da bude usvojen u skorom roku, doći do njegovog rebalansa, jer je, prema informacijama CdM-a, državna kasa već gotovo prazna.

<<<Nema budžeta, državna kasa prazna, a ministar nervozno: Je l’ treba da vam prevežemo stoku<<<

3

avatar
1000
1
2
0
 
3
Ne pricaj nista@lexaDaVi recem
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DaVi recem
Gost
DaVi recem

Zivimo u mafijasku drzavu.Ni i za 100 god necemo izaci i,z kriminala koliko su nas zabetonirali evo 30 god

@lexa
Gost
@lexa

Ajde… Za svu vašu nesposobnost krivite druge. Ni običan budžet nijeste u stanju da usvojite. Ekonomija, zdravstvo, prosvjeta… policija vam ide pješke ali to vas ne interesuju. Vas interesuju samo fotelje, ko će na koju funkciju. Po dubini.

Ne pricaj nista
Gost
Ne pricaj nista

Ne prolazi ti ta crkvena demagogija sazavakana za prost narod kod bilo koga ko ima iq veci od broja cipela. Iza te price stoji stoji nesto teze od kriminala sto ce pisati u istorijskim udzbenicima.

Send this to a friend