Društvo

Ukradene letve sa klupa iz novog parka u centru Podgorice

Glavni grad i Zelenilo Podgorica uložili su velike napore da jedan davno zaboravljen i nefunkcionalan prostor između ulica Slobode, Vučedolske, Njegoševe i Karađorđeve, učine ljepšim i da našim sugrađanima omoguće da svoje slobodno vrijeme provede na kvalitetan način sa svojom djecom.

Nažalost, nesavjesni i neodgovorni pojedinci ukrali su letve sa klupa koje su na ovoj lokaciji ugrađene prije nepunih mjesec.

“Stoga najoštrije osuđujemo uništavanje mobilijara u novosagrađenom parku u Bloku N, u centru grada, i poručujemo da ćemo i u ovim izazovnim trenucima za naš grad, državu i društvo koristiti sva raspoloživa sredstva u borbi protiv svakog oblika vandalizma u Podgorici”, poručuju iz Glavnog grada.

Ovom prilikom još jednom apeluju na građane da čuvaju imovinu svog grada i svaki vid ovakvog ponašanja prijave nadležnim organima kako bi zajedno uspjeli da naš grad učinimo boljim i ljepšim mjestom za život.

“Podsjećamo da su u prethodnom periodu na meti nesavjesnih pojedinaca bili gradski parkovi, zelene površine, novogodišnji ukrasi, gradske česme, fontane, javna rasvjeta, kao i brojni drugi sadržaji za čiju obnovu su Glavni grad i nadležna preduzeća uložili značajna sredstva koja su mogla biti namjenski potrošena”, dodaju oni.

15

avatar
1000
12
3
0
 
13
So & TEKILAHarisJozlaTivatKako da ne
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

nekima fale letve u glavu izgleda.

Jozla
Gost
Jozla

Zna se ko odje krade!

Tivat
Gost
Tivat

Policijski čas uvesti

Kako da ne
Gost
Kako da ne

Necemo satoriii, hocemo stanovi!!

Roro
Gost
Roro

Tom letvom bi trebalo lopovčinu po leđa,dok me ne opanu.

Građanin Kejn
Gost
Građanin Kejn

Pozivam “nesavjesna lica” (čitaj: lopingere) da mi se jave pa da zajedno pođemo do nekog od stovarištva da im kupim letve,da se ne brukaju ovako. Ipak od đece lopingaju.

Benetonke
Gost
Benetonke

Ja ne znam da li treba da nacrtam? Koliko puta govorim da trebaju kamere da se postave i za otudjivanje inventara i unistavanje godinu – dvije dana zatvora pa nece mu vise pasti na pamet. Jedino tako moze da se iskorijeni lopovluk.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Zna se ko je najvisi lopov u cg

Haris
Gost
Haris

Evo 100 godina, od 1918.-te.

Haris
Gost
Haris

Da dugom tradicijom, od 1918.-te!!

Jovo
Gost
Jovo

Ovako bahato ponašanje je za zatvor dobar dan.

Haris
Gost
Haris

Zna se ko otima respiratore i krade istoriju.

Ibro
Gost
Ibro

Odmori malo napaćenu dušu

Mrki
Gost
Mrki

Nevolja je ovo, ljudi nemaju ni za hljeb pa otimaju da se griju

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Još malo počećemo kras sami sebe iz džepa u džep.

Send this to a friend