Društvo

Univerzitet odobrio dodatni rok za studente koji idu da rade u SAD

Univerzitet Crne Gore

Studentima koji su se prijavili za neki od Work and Travel (WAT) programa u SAD odobren je dodatni ispitni rok, koji je počeo danas, a radna će biti i subota 25. maj, saznaje CdM.

<<<UCG da ne zabranjuje predrokove studentima koji su korisnici programa WAT i rade sezonski<<<

<<<Studentski parlament: Riješićemo problem sa Work&Travel programom<<<

Na UCG tekuća nastava se odvija do 24. maja 2019. godine. Međutim, UCG je uveo i dodatni rok – 25.maj.

“Studentski parlament UCG zvanično se obratio sa zahtjevom vezanim za realizaciju predstojećeg ispitnog roka, transparentno obezbijedivši studentskoj populaciji više prostora za realizaciju istog. S tim u vezi, univerzitetske jedinice su upoznate sa predstojećom radnom subotom, 25. maj”, kazala je prorektorka za nastavu Đurđica Perović.

Podsjećamo, UCG donio je ranije odluku kojom uskraćuju svim studentima, koji idu na “Work and Travel” program i studentima koji će sezonski raditi u Crnoj Gori, pravo da polažu ispite u vanrednim terminima, prije junskog roka.

Ova odluka izazvala je pravu konfuziju među studentima koji idu na ovaj program, jer je uslijedila samo nekoliko dana pred polazak.

Ove godine oko 2.000 studenata iz Crne Gore ići će na “Work and Travel” program za koji je potrebno izdvojiti oko 3.000 eura.

S.Đ.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
DarioPredrasude su zMarinkoCrrnogorka🌷Pero s pumpe
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dario
Gost
Dario

Klasična laž! Učesnik sam programa, i mogu javno saopštiti, da na Pravnom fakultetu UCG, i dalje ne odobravaju realizaciju predispitnih aktivnosti…

Samo se pitam, poštovani rukovodioci Univerziteta, čiji su interesi pretežniji?

Marinko
Gost
Marinko

Ne vrcite se studenti bez ako ste sasavi…

Crrnogorka🌷
Gost
Crrnogorka🌷

Pa to je bila jedina razumna odluka !!!

Predrasude su z
Gost
Predrasude su z

Đuka je odličan mentor i još bolja osoba. Koliko je ona odlučivala, ne znam, ali znam da ie gospođa krem crnogorskog intelektualnog i kulturnog miljea. Pa zar ima profesora koji ne bi voljeli da naša đeca steknu dodatno iskustvo vidjevši Ameriku?

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Svaka čast!

Send this to a friend