Društvo

Uprava OŠ Dragiša Ivanović: Incidenta u školi nije bilo

Uprava škole “Dr Dragiša Ivanović” demantovala je medijske navode da su učenici srpske nacionalnosti verbalno, ali i fizički napadnuti u toj školi.

Mediji su prenijeli da je glavni akter neprimerenog ponašanja učenica osmog razreda, koja je prvo pjevala ustašku pjesmu “Čavoglavu” ispred zbornice, i to u prisustvu dežurnog nastavnika koji nije reagovao, a pomenuli su da je u školu donijela i nož koji je stavila pod grlo drugoj učenici, te da je dijelila letke sa prijetećim porukama usmjerenim prema djeci “srpske nacionalnosti”.

“Pomenuti događaj se uopšte nije desio u našoj školi i plasirane informacije nijesu istinite”, ističu u OŠ “Dr Dragiša Ivanović”.

Nadaju se da će mediji u cilju objektivnog informisanja javnosti, a posebno u cilju zaštite maloljetne djece, ubuduće mnogo više povesti računa da tekstovi koje plasiraju budu tačni i provjereni iz relevantnih izvora.

“Plasiranje potpuno neistinitih informacija je strašno, a još strašnije kada su u njega upletena djeca. Zato apelujemo, kako na medije tako i na sve nadležne organe da zaštite škole od plasiranja neistinitih informacija, koje ugrožavaju naš rad i dobrobit djece. Slažemo se da na nasilje treba hitno reagovati, ali ukoliko se desi. U našoj školi djeca su bila i biće zaštićena u dijelu naših nadležnosti, ali bi svi, pa i predstavnici medija, takođe djecu trebalo da štite. Od sebe sami , pa nadalje”, poručuje uprava škole.

S.Đ.

13

avatar
1000
9
4
0
 
12
Zvek ZiviMiloNaopakoGagarinBoroSvjefol
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zvek Zivi
Gost
Zvek Zivi

Goloruki serebaljski narod se branio jakom artiljerijskom vstrom axaxaxaxaxaxa

Zvek Zivi
Gost
Zvek Zivi

NEPRIJATELJ JE NAPAD SJEKIRAMA KOSIJERIMA GOLORUKI SERBALJSKI NAROD KOJI SE BRANIO. JAKOM ARTILJERIJSKOM VATROM 😂😂😂😂😂😂

MiloNaopako
Gost
MiloNaopako

Sto se ne imenuje uprava skole? Nikako nijesu povjerljivi

Svjefol
Gost
Svjefol

Srpska posla. Veli Vucic da oni svakog postuju, ali njegove novine siju primitivizam na sve strane. Pale narod, mora da se priblizava priznanje Kosova.

dejo
Gost
dejo

milova montenegro dje su tomsoni omiljeni pijevaci medju dps omladinom

Jovan
Gost
Jovan

Muuuuuu! 😂😂😂

Gagarin
Gost
Gagarin

Dejjo što ne komenzarišeš ovaj tekst,do kad će te prestati više lagati,pa to vam se sve odvija o glavu

Nenad
Gost
Nenad

Ma to se desilo u hrvatskoj ..ili mouda ipak u cg..ma sve jedno..to je sad isto

vjecna da je
Gost
vjecna da je

ko to javlja srpaka sluzba bia najpokvarenija ….maric i vanaj bulic koj je inace promijenio prezime slivancanin …..ceca ciji je arkan po prezimenu bio zabela pitajte ljude sa rijeke crnojevica kako su zabelici postali raznatovici…..kurir najvece smece od novina …..u pamets se crnogorci

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Eto vam na drugim, objektivnijim portalima, letak koji je ta mala nacrtala i reakcije roditelja. Samo je medijsko smeće objavilo reakciju uprave škole, a da prije toga nije izvijestilo o događaju.

Neko tamo
Gost
Neko tamo

Hahhahahaa, letak osmi razred pa ne umije pisat. Sa 14 godina to već ima instagram profil i samo na jednu stvar misli kad rokne pubertet a ta stvar sigurno nijesu Srbi. Obraza ti pogledaj letak i iskreno reci jeli moguće da je ono nacrtao neko od 14 godina?

Boro
Gost
Boro

Kazes osmi razrrd ne umije da pise , to znc da si ti stariji . Ne umije da pise ?! A ti spojeno napisao je li .

Kobajn
Gost
Kobajn

Ne lazite. Ne no su djeca izmislila? Dhe ima dima…

Send this to a friend