Društvo

Vakciniši se i osvoji nagradu NTO

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore motiviše mlade iz starosne grupe 18 – 29 godina da se vakcinišu protiv virusa COVID 19 putem seta nagradnih igara na društvenim mrežama.

Pravila prve nagradne igre na društvenoj mreži Instagram, koja počinje danas i trajaće do 2.avgusta, su sljedeća:

1.    Vakciniši se u periodu trajanja nagradne igre i tom prilikom napravi selfi fotografiju sa nekog od punktova za vakcinaciju u Crnoj Gori

2.    Postavi selfi fotografiju sa vakcinacije na svom ličnom profilu, koji tokom trajanja nagradne igre mora biti javan, uz upotrebu haštaga #iamvaccinatedmne

3.    Autori pet fotografija sa najvećim brojem lajkova biće nagrađeni sa pet vikend aranžmana za dvije osobe u  hotelu Iberostar Park u Bijeloj

“Učesnici koji osvoje nagradu neophodno je da prilože i potvrdu o vakcinaciji, izdatu od strane nadležnih zdravstvenih radnika”, saopšteno je iz NTCG.

Proglašenje pobjedničke fotografije biće saopšteno u stori objavi na zvaničnim profilima društvenih mreža NTOCG, u ponedeljak, 2.avgusta.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore putem komunikacione kampanje na društvenim mrežama, želi podstaći građane da se vakcinišu protiv virusa Covid 19.

“Pokažimo odgovornost, poštujmo zdravstvene mjere i vakcinišimo se kako bi uživali u ljetu, poručuju iz NTOCG”, navode iz NTOCG.

Pratioce na društvenim mrežama NTOCG, osim svakodnevnih zanimljivih sadržaja o Crnoj Gori, u narednom periodu očekuje još nekoliko sličnih nagradnih igara.

“Zato pozivamo građane da nas zaprate na društvenim mrežama putem zvaničnih profila NTOCG @GoMontenegro na Instagramu, Montenegro Wild Beauty na Facebooku i @SeeMontenegro na Twitteru”, kazali su iz NTOCG.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Panika
Gost
Panika

A sto se cini ..Kada isice rok?
😁

🤣😂🤣😂😃😂🤗
Gost
🤣😂🤣😂😃😂🤗

Moja majka nece jer je prije godinu primila protiv gripe
🤣🤣🤣

Saša
Gost
Saša

Daj Pfizera

Send this to a friend