Društvo

Velika zlatna medalja za OŠ Vuk Karadžić iz Podgorice

foto: Fejsbuk

Na Međunarodnom sajmu obrazovanja “Putokazi”, koji je  ove godine održan 14. put za redom, u okviru Novosadskog sajma, Velika zlatna medalja dodijeljena je i OŠ “Vuk Karadžić” iz Podgorice.

“Ovaj Sajam predstavlja cjelokupnu sliku obrazovnih profila predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog školstva na međunarodnom nivou. Za procjenu kvaliteta rada bile su prijavljene obrazovne ustanove iz Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Kvalitet rada se procjenjuje na osnovu Izvještaja nadzora i dostavljenih dokaza  za kvalitetan rad u  svim oblastima obrazovno-vaspitnog rada”, saopšteno je iz ove škole.

Kako ističu, da je kvalitet crnogorskog školstva na svim nivoima, od predškolskog pa do visokog obrazovanja, prepoznatljiv i visoko cijenjen i izvan granica naše zemlje, svjedoče dodijeljena brojna priznanja za naše škole i vrtiće.

“U kategoriji osnovnih škola, velika zlatna medalja za kvalitet rada, ove godine je dodijeljena čak dvjema crnogorskim školama, OŠ Vuk Karadžić iz Podgorice  i OŠ Maršal Tito iz Ulcinja”, dodaju oni.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
LipovoEL_GordoPedja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

ADMINE, zassto nijesi objavio moj komentar, CHESTITKU mojoj Osnovnoj sskoli, u kojoj sam bio od njenog otvaranja, svih 8 razreda.

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Brao Zabjelcani !.

Pedja
Gost
Pedja

Zabjelske skole su vazda bile najbolje!

Send this to a friend