Društvo

Vikend za zaljubljene

Za sve zaljubljene koji su ljubitelji Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila odličnu vikend ponudu u svim poslovnicama. Svi koji kupe Samsung Galaxy Note 9 uz Urban NEO L plaćaće samo pet eura mjesečnu ratu, a na poklon dobijaju telefon Alcatel 3X.

Posebno naglašavamo da akcija traje samo 14.i 15. februara, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

Podsjećamo da u Urban NEO paketima razgovori ka mrežama u Crnoj Gori su neograničeni, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta – čak do 150 GB mjesečno. Poklon prepaid paket MRAK je mogućnost da korisnici besplatno aktiviraju Internet tarifni dodatak za neograničen pristup društvenim mrežama i sajtovima: Facebook, Viber, Instagram, Twitter, What’s App, Wikipedia i mondo GO u narednih 12 mjeseci.

Dodatak se aktivira slanjem SMS poruke „drustvene“ na 14555. Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h. Gratis resursi se dodjeljuju u skladu sa fer politikom – 2000 besplatnih minuta ka 060 i 068 mreži i 20 GB Interneta na mjesečnom nivou.

Aktivacija kartice se plaća šest eura. Cijena telefona Samsung Galaxy Note 9 se odnosi na paket Urban NEO L. Korisnici uz drugi telefon (Alcatel 3X) dobijaju prepaid paket Mrak.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

3

avatar
1000
3
0
0
 
2
boboAgnostik@
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
bobo
Gost
bobo

Ovo dodje po 29e mjesecno za telefon koji sad vrijedi oko 400e. Ko ima taj paket nije lose, ali za nove korisnike nista primamljivo sobzirom da je taj telefon iz 2018g. Da se razumijemo, odlican telefon, ali ne vrijedi 24 mjeseca placati po 29e

Agnostik@
Gost

A da,pa vi ste od njih uzeli pare za reklamu,pa sad ovakvi komentari nisu baš prikladni.

Agnostik@
Gost

Nudite narodu note 9 a uopšte ga nemate,to se zove prevara i treba vas prijavit.
Admine objavi komentar.

Send this to a friend