Društvo

Volonteri Crne Gore obišli 40 porodica u protekla dva dana

Porodice koje smo obišli u protekla dva dana, na kućnu adresu dobili su količinu namirnica potrebnu za mjesec dana, zavisi od broja članova porodice. Nastavićemo sa realizacijom naših ideja i ciljeva, ističu oni.

„Da Vaše malo nekom znači mnogo, dokaz su mladi ljudi u Nikšiću, koji kroz aktivnosti udruženja Volonteri Crne Gore pružaju socijalnu zaštitu ugroženom stanovništvu Opštine. Volonteri ovog udruženja, nastavljaju humanim stopama, a volonterskim radom, svojim ličnim trudom postavljaju nove standarde i rekorde, na putu ostvarivanja svojih ciljeva“, kazali su iz Udruženja Volonteri Crne Gore.

Oni su pozvali sve građane koji su u mogućnosti, da doniraju hranu odjeću, obuću ili knjige u prostorijama udruženja Institut crne metalurgije.

„Naši partneri i donatori na ovom projektu, kojima se zaista iskreno zahvaljujemo su sledeći: NTC, EXPO COMMERC, RAMEL DOO, ŠKORPION, NIKŠIĆKI MLIN, UNIPROM DOO, NECKOM DOO, IN-GA KAFA, MOMENT KAFA, HDL, DOMAĆA TRGOVINA, kao i mnogi drugi. Ovaj put, ću izraziti žaljenje, zbog činjenice da lokalna samouprava nema sluha za projekte koji su od značaja kako za ugroženo stanovništvo tako i za cijelo društvo“, istakli su oni.

Udruženje Volonteri Crne Gore, sarađivali su na Bedem festu, SNOW DANCE- festivalu, a juče su sklopili saradnju sa CKM- om o učešću u pripremi sport festa.

 

Send this to a friend