Društvo

Vujović vraćena u školu

Sanja Vujović

Odlukom inspekcije nastavnica Sanja Vujović je vraćena na posao u Osnovnoj školi „Lovćenski partizanski odred“, javlja Cetinjski list.

Prosvjetna inspektorka je na osnovu uvida u činjenično stanje o slobodnim časovima istorije (11 časova istorije) donijela odluku da se u „angažuje radni odnos Vujović Sanja, profesor istorije i geografije iz Cetinja na radno mjesto profesor istorije na period do 30 dana, a najduže do realizacije po konkursu”.

“Imenovana stupa na rad dana 1. 10. 2021. godine, prava, obaveze i odgovornosti zaposlenog i Ustanove utvrdiće se Ugovorom o radu, ova odluka je konačna”.stoji u odluci inspektorke Zdenke Grbavčević.

Sanji Vujović je 31.avgusta prestao angažman u OŠ“LPO“ jer joj je istekao važeći ugovor.

Vujović je tada izjavila da je žrtva revanšizma zbog toga što je u okviru vannastavnih aktivnosti sa učenicima učestvovala na obilježavanju Dana Evrope i zbog toga što je učestvovala u protestima zbog smjene direktora cetinjskih osnovnih i srednjih škola.

10

avatar
1000
9
1
0
 
10
PomoracAnaMLLBellaCiaoLjubo Cupic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana
Gost
Ana

Bravo za pravičnu presudu Zdrnke Grbavčević. Srećno Sanja

Pomorac
Gost
Pomorac

A sto kaze VB? Sigurno joj milo bi…

MLL
Gost
MLL

Srećno Sanja i nemoj prestati da se boriš za prave vrijednosti i da djecu učiš istome. Pravda uvijek pobijedi na kraju, pa je i sada i pobijediće opet…

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Bravo!

Ljubo Cupic
Gost
Ljubo Cupic

Casno!

Dpasn prerođenj
Gost
Dpasn prerođenj

Bravo …….

Nikšić
Gost
Nikšić

Zdenka je mač !!!

Kata
Gost
Kata

Živjela 🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Sofija
Gost
Sofija

Bravo, svaka čast…

Naki
Gost
Naki

Bravo!

Send this to a friend