Društvo

Vuković: Puno razloga za zadovoljstvo i optimizam kada je centar Podgorice u pitanju

Ivan Vuković

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković naveo je da građani, nakon dugo godina, imaju puno razloga za zadovoljstvo i optimizam kada je centar grada u pitanju.

“Krenula je rekonstrukcija Bokeške ulice. Pri kraju je tender za rekonstrukciju drugog dijela Hercegovačke. Radimo na projektu rekonstrukcije Njegoševe ulice. Do kraja godine, temeljno ćemo sanirati Bulevar Ivana Crnojevića. Njegošev park dobiće potpuno novo ruho. Javni poziv za prodaju objekta Robne kuće je u toku. Uskoro krećemo u razradu idejnog rješenja za rekonstrukciju Trga nezavisnosti i izgradnju velike podzemne garaže. Nakon dugo godina, imamo puno razloga za zadovoljstvo i optimizam kada je centar našeg grada u pitanju”, napisao je on na Facebooku.

Krenula je rekonstrukcija Bokeške ulice. Pri kraju je tender za rekonstrukciju drugog dijela Hercegovačke. Radimo na…

Posted by Ivan Vuković on Wednesday, January 13, 2021

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
PG zezanjeDolina BogovaDaliborLabanTitanik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
PG zezanje
Gost
PG zezanje

Hvala ti Bože što nas zaobiđe onaj čobanin iz Budve. Bilo bi previše.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

E Vala ako je iko ulozio u Podgoricu to je DPS svu Crnu goru u nju preseliste …. i ako izbore izgubite onda stvarno okrenite se malo prijestolnici Jer nije niko od Vrijeme TITA .

Dalibor
Gost
Dalibor

Džabe ti je. Padaš.

Laban
Gost
Laban

Svaka čast gradonačelnike.Ja sam prijatno iznenađen.Nisam očekivao ovakvu efikasnost.

Titanik
Gost
Titanik

Bravo gradonacelnice

Realno
Gost
Realno

Je li realno da je lik ovoliko projekata naveo i to samo za centar? Pa nema toga sto ce moc ostat imun na ovo. Ovo je fantasticno. Nece niko moc, a da ne primijeti progres u gradu. Iskreno nevjerovatno dobro iznenadnjenje ovaj Vukovic

Virus
Gost
Virus

Kad vidim tebe, optimizmu nema mjesta

lorena
Gost
lorena

Bice puno razloga za zadovoljstvo od strane gradjana kad te smijene, jedino tad

Commentator
Gost
Commentator

Sve je to dobro. Ali, kod rekonstrukcije trga ne možete izbjeći rekonstrukciju fasada na stambenim zgradama okolo. Te fasada su toliko ružne da ni jedno rješenje neće biti lijepo dok se te zgrade spolja ne rekonstruišu. Prostor oko Beka je posebna priča, svo do onih solitera, uključujući i fasade. Hercegovačka ulica, kao i gornji dio ulice Slobode izgleda preružno sa… Više »

Send this to a friend