Društvo

Vuković: Sportski objekti posluju po najvišim standardima

Sportski objekti posluju po najvišim standardima i pružaju kvalitetne usluge svim građanima i sportistima, kazao je zaposleni u privrednom društvu Sportski objekti Boris Vuković.

U ovim objektima odigravaju se najprestižniji događaji kada je u pitanju klupski, individualni i reprezentativni sport u Crnoj Gori, a tokom godine na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim događajima prisustvuje više stotina hiljada posjetilaca.

„Naše društvo je društvo koje sprovodi javni interes, koje sportistima u gradu i državi pruža najbolje usluge u sportu, rekreaciji i to je naša osnovna djelatnost. Upravljamo košarkaškim igralištem u Njegoševom parku, Gradskim stadionom, SC „Morača“, gradskim bazenima i Streljačkim centrom. Svi ti objekti ispunjavanju standarde evropskih i svjetskih federacija, odnosno imaju potreban kvalitet“, istakao je Vuković i dodao da se pored primerne djelatnosti ovo Društvo bavi i dopunskim djelatnostima kao što su ugostiteljstvo, izdavanje poslovnih i reklamnih prostora, izdavanje prostora za prezentacije, seminare, izložbe, iznajmljivanje opreme za sport i rekreaciju.

Sportski objekti, kako je rekao, počeli su sa radom nakon koronavirusa, odnosno svega onoga što se desilo u prethodnom periodu.

“U tom periodu sportski objekti u gradu nisu radili tako da smo i nakon toga u skladu sa mjerama NKT sprovodili sve neophodne mjere u cilju zaštite i nas kao zaposlenih i svih korisnika naših objekata, kako na gradskom stadionu, tako i na bazenima.

Svjedoci smo da na gradskom stadionu SC Morača, gradskim bazenima i drugim objektima naši najkvalitetniji sportisti, naša reprezentacija, najbolji klubovi, uspijevaju da ostvaruju vrhunske sportske rezultate, da igraju utakmice na visokom nivou, a mi smo tu da pružimo najkvalitetnije uslove njima, a onda i da se radujemo svim pobjedama naših sportista i naših reprezentacija“, naglasio je Vuković i izrazio zadovoljstvo što se indirektno bave sportom, što su zajedno i na tribinama kao navijači, što su dio uspjeha i želje da Crna Gora bude reprezentovana sportska nacija, kao država koja ima mnogo mladih i perspektivnih sportista.

Govoreći o kolektivu Sportskih objekata Vuković je istakao da cijeli tim funkcioniše kao jedna velika porodica.

„Sigurno da je jedan od uspjeha kvalitetnog rada i pružanja usluga Sportskih objekata timski rad. Definitivno svaka poslovna jedinica ima timove profesionalaca. To su ljudi koji znaju svoj posao i koji uvijek odgovore na najbolji način svim zahtjevima, pa i najprestižnijim utakmicama“, naglasio je Boris Vuković.

Raduje ga to što je ponovo raspisan konkurs za izradu projekta Istočne tribine, čime bi dobili jedan nacionalni hram, odnosno nešto što je kult Podgorice, što je istorija ovoga grada.

“Dobićemo gradski stadion sa većim brojem gledalaca gdje ćemo svi zajedno bodriti naše hrabre Sokole u daljiim pobjedama i omogućiti uslove da i FK Budućnost i svi oni klubovi i sportisti koje podržava i Glavni grad i svi mi u Sportskim objektima i naravno navijači širom Crne Gore dobiju stadion onakav kakav zaslužuju“, zaključio je Vuković.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
PodgoricaCrna Gora Svih
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Jedina smo drzava u Evropu koja nema moderan stadion.Ono je ruglo od stadiona kad ce se ono vise zavrsiti

Crna Gora Svih
Gost
Crna Gora Svih

A STO JE SA IZGRADNJOM ISTOCNE TRIBINE STADIONA BUDUCNOSTI?KOLIKO JOS GODINA DA CEKAMO?

Send this to a friend