Društvo Učenici Elektrotehničke škole radili na projektu pola godine

Web aplikacija Budi vojnik puštena u rad

Web aplikacija ”Budi vojnik” ( budivojnik.me ) puštena je u rad, a njene mogućnosti predstavili su učenici Elektrotehničke škole ”Vaso Aligrudić” iz Podgorice, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Oni su u saradnji sa predstavnicima Ministarstva odbrane i Vojske Crne Gore, radili na aplikaciji šest mjeseci.

Draga Đurđić, iz Direktorata za ljudske resurse Ministarstva odbrane, istakla je značaj projekta jer, kako kaže, izrada aplikacije je samo jedna u nizu aktivnosti kojima se Vojska Crne Gore i vojni poziv približavaju mladima, a sve u cilju podizanja svijesti o značaju i ulozi Vojske, kao i jačanja interesovanja za vojni poziv.

”Entuzijazam i posvećenost koju prepoznajemo kod učenika kada su u pitanju projekti Ministarstva namijenjeni mladima dodatno nas ohrabruju i motivišu da nastavimo sa radom”, istakla je Đurđić.

Direktor Elektrotehničke škole Veselin Pićurić istakao je da škola konstantno ulaže u znanje, a posebno kada ima priliku da to bude van nastavnog plana i programa. Iz tog razloga saradnja sa Ministarstvom odbrane, poručuje da je od velikog značaja.

”Imajte viziju i naučite da budete dobri programeri, to je ono što će vam obezbijediti da imate sigurnu budućnost”, zaključio je on.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Alo bre
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Alo bre
Gost
Alo bre

Zloupotreba maljoljetnika, bilo ko?

Send this to a friend