Društvo

Za pomoć Rosi Knežević prikupljeno oko 4,5 hiljada eura

U humanitarnoj akciji, koju su pokrenuli novinari, dopisnici iz Nikšića, uz pomoć Zahumlja i podršku Nikšićkog pozorišta, prikupljeno je oko 4,5 hiljada eura za pomoć u liječenju sugrađanke Rose Knežević (27), kojoj je hitno potrebna tranasplatacija bubrega.

<<<Nikšićanka transplantaciju bubrega čeka sedam godina<<<

Humanitarna akcija završena je Koncertom hora i orkestra Zahumlja u Nikšićkom pozorištu.

Novac je prikupljen donacijama i kupovinom karata za koncert velikog broja nikšićkih kompanija, političkih partija, sindikata i pojedinaca.

Rosa Knežević oboljela je prije sedam godina i od tada joj život održavaju aparati. Njeno zdravlje je iz dana u dan sve ugroženije i neophodno joj je hitno liječenje.

Za transplantaciju je potrebno 60 hiljada eura, a do sada je prikupljeno malo više od polovine tog iznosa.

Humanitarne akcije bile su i proteklih mjeseci organizovane u nekim crnogorskim gradovima, a najavljuje se i njihov nastavak.

Svi koji žele da pomognu Rosi Knežević da se izbori sa teškom bolešću mogu uplatiti sredstva na žiro račun broj 535-0100100587887-08 koji je otvoren u Prvoj banci. Broj deviznog računa je 0130500007940.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasha
Gost
Sasha

Da li je moguce da se vec par mjeseci prica o ovoj djevojci, šeruju su razne objave za pomoć, svaki portal je spominje mjesecima unazad i da se drzava još nije oglasila ni po jednoj vrsti pomoći da se ova djevojka oslobodi svojih višegodišnjih muka. Zar je moguće da smo toliko bijedni da ne možemo ovu mizernu sumu koja nekom… Više »

Kako da ne
Gost
Kako da ne

Moze li da se aktivira onaj sms servis i za ovu curu?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

А ђе је држава у свој причи?!!! Финансира секте и НВО и опрашта милионе тајкунима и Кинезима. Сви смо криви за ово стање. Дајте телефонску линију хитно!

Nik nik
Gost
Nik nik

Dajte mogucnost sms donacije

veki
Gost
veki

kad je u prvu banku neću da uplatim. tamo nikad i ne bih ušla, a ne da budem klijent

Lilica
Gost
Lilica

Jesmo li se za ovo borili i stvarali Drzavu?!Da se iz vlasti lijece po milanu i cirihu a narod da placa osiguranja,akcize,pdv i na kraju nemamo ni osnovnu medicinsku brigu.Jadni mi sa dpsom

Send this to a friend