Društvo

Zabrana kretanja: Pogledajte kako večeras izgleda Podgorica

Ugostiteljski i uslužni subjekti u Crnoj Gori večeras su, shodno ranije donešenim mjerama NKT, zatvoreni u 18 časova, a od 19 zabranjeno je napuštanje objekta stanovanja, do pet sati ujutru.

Na taj način za dva sata skraćeno je vrijeme rada ugostiteljskih i uslužnih subjekata, a isto toliko produžen je period zabrane napuštanja objekata stanovanja.

Rijetke prolaznike kontroliše policija, koja se nalazi na nekoliko lokacija u gradu.

NKT je pozvao građane da u potpunosti poštuju sve mjere jer je to jedini način suzbijanja širenja koronavirusa.

34

avatar
1000
14
20
0
 
24
Hm...JanPodgoričaninPG CGHajduk
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jan
Gost
Jan

A kako izgleda Budva, znate li?

Lara
Gost
Lara

Preljepo!!! Harmonija💞

Окле
Gost
Окле

Ружан град, ништа се лијепо нема виђети осим храма и малог дијела града испред техничких факултета (Римски трг), а ако се дохватимо осталих европских главних градова, онда је Пг-ца ка село. Не желим да деградирам него је то чињеница.

Adam K
Gost
Adam K

Okle si dosa,sljega, kako god, tamo se i vrati. Nijesi daleko niti bio, van tvoga sela, kada ovako komentarises. Podgorica je jedan od ljepsih gradova za zivot.

Hajduk
Gost
Hajduk

Izgleda da ti je on komsija… I u ptavu je totalno

PG CG
Gost
PG CG

PG je jedno od najvećih gradilišta u REGIONU. 100 novih zgrada je dobila u zadnjih 20 godina. Samo u 2021 će da dobije 3 nova mosta. Jedan u sklopu petlje na autoputu, drugi poput ovog Milenijuma na jugozapadnoj obilaznici i treći je pješački most u sklopu novog gradskog kolektora. Tek će tad “ružna” da bude. Uz Master Kvart kulu i… Više »

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Uvijek jedan isti komentar nekog ćiriličara kad god je neki snimak PG. Znači ili kradja Boke, ili nemojte Podgoričani na primorje , ili ružna Podgorica itd. I to od likova koji žive u neviđeno RUŽNIM selima, varošicama od 10-15 hiljada duša, i moraju da gledaju kako im se sugradjani masovno sele u PG. 🙂 A PG uveliko urbana, moderna sredina… Više »

CarelessWhisper
Gost
CarelessWhisper

Nikad ljepse

nick
Gost
nick

Zašto se ne izgasi struja? Zašto trošite el.energiju bez potrebe? Ako nema nikoga po ulici nije potrebna ulicna rasvjeta.

Ertugrul
Gost
Ertugrul

Ka ovce u tor sa našim narodom jedino tako

Drnik
Gost
Drnik

Vidim neke komentate kao a sta podgorica. Prijatelji podgorica je moj grad kao sto je i niksic cetinje berane budva zabljak kolasin itd itd. U ovom haosu svi smo jedno ja volim sbe CG gradove.. podrska Podgorici NIKSICU CRNOJ GORI DA ISTRAJEMO U OVOME..

Hm...
Gost
Hm...

U Budvi se to ne postuje, kamioni cirkulisu Jadranskom magistralom po cijelu noc. Ne znam kako to moze….?

Na ti
Gost
Na ti

A briga nas za Pg zarazila je sve.Ajte sad

Rovo92
Gost
Rovo92

Moja Podgorica lijepa,mnogo mi nedostaje ♥️

Akica
Gost
Akica

Izgleda prelijepo!

kachawendica
Gost
kachawendica

e kako bi sad bilo lijepo malo zalitijašiti

BBZ
Gost
BBZ

Ili ici na patriotske skupove.

😃
Gost
😃

Apokalipsa, eto tako izgleda

Yerry
Gost
Yerry

Ko voli čist vazduh nek sjutra porani

PG CG
Gost
PG CG

Ma 100%.Evo sad krenuli da se griju ovi novopridošli u grad, po okolini PG. Užas od vazduha.

Branka
Gost
Branka

Izgleda lijepo. Nema avetinja bez maski da avetaju po ulicama jer ne znaju što će od svojega života pa ugrožavaju tuđe. Mir, tišina, ljepota.

Tttt
Gost
Tttt

Poštovana Branka, ako vi nemate život pa vam je divno kući biti zatvoren u 19h (ni da smo kokoške), nama ostalima nije jer imamo život. Može se živjeti i uporedo poštovati mjere, ali nema kontrole i kazni da valja. Najveći problem ovog društva je što od kada ja znam za sebe ide se linijom manjeg otpora – pošto smo nesposobni… Više »

Branka
Gost
Branka

Poštovani Tttt život nije samo na ulici i u kafanama. Život je i u kući sa porodicom. I nijesam ti ja kriva što je za tebe muka da budeš u kući. Pogrešna sam ti adresa da se obraćaš za poštovanje mjera. To kad sretneš ove što ih ne poštuju njima objasni kao i NKT-u i IJZ-u. Uživaj u miru i… Više »

Dgra PG
Gost
Dgra PG

Sjedi doma malo i ne trtljaj Tttt…Ljudi ostaju bez bližnjih zbog tvoje bolesne patološke potrebe za kafenisanjem. Idi po danu u neki park u gradu. Istrči se i izvježbaj ljudski. Nabavi sprave za kuću, pa vježbaj. Ko ja.

Tttt
Gost
Tttt

Za razliku od tebe, ja radim. Nisam na grbači roditelja da šetam po gradu besposlen u radno vrijeme. Dok se posao završi, obavi trgovina i obaveze, dođe lockdown. A garantujem da prvi ti i ova baba Branka niste poštovali mjere i nosili maske, uvijek to tako bude, bukaju se uvijek oni koji su najgori.

Dgra PG
Gost
Dgra PG

Pogrešno. Potpuno pogrešno. Barem u mom slučaju. A dokaz za to, pa evo recimo nijedan član moje ni uže ni šire porodice, niti poznanik porodice nije dobio ovaj virus. Naravno ni ja. Makar ne sa simptomima. Svi peremo ruke i nosimo maske onda kad treba. Tako da… Ako ti je dojč cio život onda je sve to bogami šuplje i… Više »

Dgra PG
Gost
Dgra PG

Slabo pretpostavljaš, barem u vezi mene. Od Marta poštujem sve živo. Koliko se može, a i svi oko mene. A NAJVEĆA potvrda toga je da ni ja ni niko oko mene se nije zarazio za sve ove silne mjesece. Iako navodno radiš ima itekako u večernjem terminu i drugih zanimacija mimo kafenisanja. Na kraju krajeva tu se od tebe traži… Više »

Branka
Gost
Branka

Tttt Da si imao babu kao što sam ja bio bi mnogo vaspitaniji, pametniji i kulturniji. Takođe i da si više vremena provodio sa porodicom a ne na ulici. Tvoja infantilnost i frustracija su ozbiljni i ovaj momak ti je dobronamjerno napisao da se baviš sportom. Da si pažljivo i dobronamjerno čitao i shvatio što sam ti napisala bilo bi… Više »

Jelena Nk
Gost
Jelena Nk

Evo svi radimo, pa sve postižemo. Pametniji je ovo neko smislio, zato se smiri malo u kući i spasi druge od sebe, ako ti je jasna poslovica.

Jelena Nk
Gost
Jelena Nk

E vala baš pretužno što ne možeš ni sama sa sobom da presjediš u kući, nego ti treba život nakon 19h, osim ako ne radiš ili nisi humanitarno angažovana, u drugom slučaju ne vidim koja je nevolja pa se u kuću ne možeš zadržati dok traje ovaj pokušaj da se pomogne narodu tako što ćemo ostati kućama 14 dana. Ne… Više »

Natali
Gost
Natali

Mislim da smo svi ili makar velika većina shvatili da najdragocjenija stvar u životu, jeste porodica. Kada ti je dobro, loše imaš kome da se vratiš, u toplini svog doma, na bezbroj šoljica razgovora. Kada se smijemo i plačemo uz filmske klasike, veselimo se uz i dan danas aktuelne svjetske i domaće muzičke numere. Pored radosnih trenutaka, bude i onih… Više »

Seattle
Gost
Seattle

Kakva crna ljepota da savjesni gradjani i nesavjesni gradjani moraju biti zakljucani u tor jer u protivnom nas sve moraju po dzepu.. Greota stvarno od nekad corona free drzave

Agata brkata
Gost
Agata brkata

Ja sam u kući nisam u toru,postujem mjere kao i cijeli normalni svijet,zao mi kad cujem da zivis u toru,daj ziro racun da ti uplatimo za smestaj dostojan covjeka

Jelena Nk
Gost
Jelena Nk

E SVAKA TEBI ČAST. BRAVO!!!!!!

Send this to a friend