Društvo

Zaharova: Razmislite kako ćete se vratiti kući, spiskovi se sjutra zaključuju

Marija Zaharova

Portparolka Ministarstva vanjskih poslova Rusije Marije Zaharove apelovala je danas na ruske državljane koji borave u inostranstvu da razmisle kako će se vratiti kući, te ih upozorila da će spiskovi za povratak u tu zemlju sjutra biti zaključeni.

Kako je saopšteno iz Ambasade Rusije u Crnoj Gori, Zaharova je precizirala da će ti spiskovi biti zaključeni sjutra poslije 14 časova po moskovskom vremenu.

“Na osnovu ovih spiskova, potpuno zatvorenih i provjerenih, biće organizovani letovi za povratak, koji se već održavaju – iz desetina zemalja su vraćene hiljade ruskih građana”, rekla je Zaharova.

Kako je istakla, call centar MVP-a za Ruse koji su u inostranstvu radi danonoćno. Prošle nedjelje stiglo je 19.000 poziva. Samo u posljednja dva dana obratilo im se skoro dvije hiljade građana koji žele da se vrate.

“Druga velika faza počinje poslije 26. marta. Stoga, ogromna je molba upućena je svima u inostranstvu koji nisu još razmišljali o tome šta se dešava u svijetu, pa čak i ne znaju da se zatvaraju aerodromi i ukidaju letovi i da se uvode striktne mjere karantina u različitim zemljama. Oni treba da razmisle kako će se vratiti kući i da shvate da će to biti njihova lična odgovornost čim spiskovi budu zatvoreni”, navela je Zaharova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

dobra ova kgb milf.

Baranin
Gost
Baranin

Neka idu.Ne treba nam tuđa peta kolona,imamo svojih dovoljno.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Jesi ribetina brate nema šta,a i pametna,kad nekoga oće,oće pa to ti je.

Haris
Gost
Haris

Znaš ti dobro koga ste poslali da vršlja po CG, ne treba ti spisak, no vodi to odmah doma.

Pedja *
Gost
Pedja *

Imam utisak da im se nemili da se vrate .

Brcelska
Gost
Brcelska

Nije se ni ovijema nasijema mililo no nemaju dje drugo….

Send this to a friend