Društvo NAKON 15 DANA PAUZE ZBOG ODRŽAVANJA

Zatvoreni bazen od sjutra ponovo radi

Natkriveni bazen u sklopu Sportskog centra Morača, nakon 15 dana pauze sjutra počinje sa radom. Iz gradskog preduzeća Sportski objekti saopštili su ranije da bazen neće raditi od 1. do 16. januara zbog redovnog održavanja sistema i generalnog čišćenja, pišu Dnevne novine.

<<<Bazen u SC Morača neće raditi do sredine januara<<<

“Ova odluka donesena je u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na osnovu Pravilnika o sanitarno-tehničkim i higijenskim uslovima i uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od javnozdravstvenog interesa, kao i na osnovu Odluke o obaveznoj primjeni standarda i tehnološkom režimu rada na gradskim bazenima propisanim Pravilnikom o bazenskim vodama”, navodi se u saopštenju ovog preduzeća.

Takođe, u ovom periodu, od 2. do 6. januara održao se i međunarodni turnir u vaterpolu, čiji je domaćin bio glavni grad.

Sat vremena korišćenja bazena košta dva i po eura, za djecu starosti od pet do 12 godina cijena iznosi jedan euro, dok je za djecu do pet godina, u pratnji roditelja, ulaz besplatan.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat, iznosi četiri eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan
sat košta 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

Početkom prošle godine Sportski objekti, koji gazduju bazenima, pustili su u rad sistem elektronske prodaje ulaznica i kontrole ulazaka na gradske bazene, koji podrazumijeva prodaju kodiranih ulaznica svim zainteresovanim građanima i korisnicima škole plivanja.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
angelofdarkness
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
angelofdarkness
Gost
angelofdarkness

bravo 🙂

Send this to a friend