Društvo

Zatvorski službenici radili i u noćnim klubovima, zarazili desetak osoba

Dva službenika koji rade u zatvorskoj sprovodničkoj službi u Upravi zaizvršenje krivičnih sankcija pozitivni su na virus korona, a prema nezvaničnim saznanjima Dana, virus su prenijeli na još desetak osoba.

Oni su, kako nezvanično saznaje Dan, koronu u zatvor unijeli iz noćnih klubova u kojima su radili, gdje su ostvarili veliki broj kontakata.

“Obavještavamo Vas da su kod dva službenika Uprave za izvršenje krivičnih sankcija registrovani prvi pozitivni slučajevi na Covid-19. U konsultaciji sa Institutom za javno zdravlje preduzete su mjere u cilju sprječavanja daljeg širenja korona virusa. Službenicima i licima lišenim slobode koja su bili u kontaktu sa zaposlenima koji su pozitivni na Kovid-19 određena je mjera samoizolacije, a nastavljeno je sa primjenom zaštitnih mjera među zaposlenima, kao
i među zatvorenicima i pritvorenicima”, kazali su za CdM iz UIKS-a.

Kada je u pitanju obezbjeđenje kontinuiranog obavljanja poslova i radnih zadataka iz djelokruga i nadležnosti ovog državnog organa, ističu da će Uprava za izvršenje krivičih sankcija uslijed odsustva jednog broja zaposlenih kojima je određena mjera samoizolacije izvršiti preraspodjelu radnih zadataka između svih zaposlenih, na koji način će se obezbijediti obavljanje poslova u ovom državnom organu.

Dan saznaje da su dva zaražena službenika UIKS-a radila na sprovođenju pritvorenih osoba na suđenja.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
LipovoIrghjkAtlantik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

Eto šta se dešava, kada je više ,,pameti,, u mišićima nego glavi, pa se čudimo zašto bježe osuđenici.

Irghjk
Gost
Irghjk

E sad lijepo vi u ziksu Koji ste na osluzenju a zakacite koronu tuzite drzavu pa ih o jadu zabavite jer mozete da uznete debelu ostetu

Atlantik
Gost
Atlantik

Policiski sluzbenici obavezno da nose maske. Tesko je njima narediti ali to moraju njima nadredjeni da narede

Send this to a friend