Društvo

Zavjera Šekija Radončića u konkurenciji za nagradu Srce Sarajeva

Dugometražni dokumentarni film “Zavjera”, crnogorskog autora Šekija Radončića, izabran je u zvaničnu selekciju 26. Sarajevo Fim Festivala 2020.godine, objavljeno je na sajtu tog festivala, pišu Dnevne novine.

U konkurenciji 220 dokumentarnih filmova, iz više od dvadeset država, Radončićev dokumentarni film o pokušaju državnog udara u Crnoj Gori 2016.godine, u produkciji “Dokumenta” iz Podgorice, uvršten je među šesnaest filmova koji konkurišu za nagradu Srce Sarajeva.

Fim će biti prikazan prvog dana takmičarskog programa za dokumentarne filmove, 15. avgusta 2020, što će ujedno biti i svjetska premijera “Zavjere”. Radončićev film traje 90 minuta. Sniman je u Crnoj Gori, Srbiji i na Kosovu.

Film govori o tome kako se na putu male Crne Gore u NATO ispriječila velika Rusija i kako su moskovski agenti pokušali da organizuju državni udar u našoj državi na dan parlamentarnih izbora 2016.godine. Kako se ističe u sinopsisu filma, cilj je bio ukloniti prozapadnog premijera Mila Đukanovića i instalirati prorusku vlast.

Film govori o tome kako se na putu male Crne Gore u NATO ispriječila velika Rusija i kako su moskovski agenti pokušali da organizuju državni udar u našoj državi na dan parlamentarnih izbora 2016.godine.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
FantasyIvicaJole
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fantasy
Gost
Fantasy

Svaka čast Šeki!

Ivica
Gost
Ivica

Šeki genijalac za istinu!

Jole
Gost
Jole

Ahahahaha

Send this to a friend