Društvo

Završeno asfaltiranje putne mreže na Trojici, počinje sanacija gradskog sata

Ovih dana Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora sprovodi brojne aktivnosti na terenu. Minule sedmice asfaltiran je put u naselju Lozica na Trojici, što, sa dijelom koji je krajem godine presvučen asfaltom, predstavlja završetak radova na putnoj mreži koja gravitara Vrmcu, kazao je za Skala radio Zoran Mrdak, direktor Direkcije.

On je zahvalio mještanima naselja u ovom dijelu kotorske opštine na svesrdnoj pomoći da ovaj kraj oživi, napominjući okončane radove na vodoizvorištu koji narednih dana treba da bude predat preduzeću Vodovod i kanalizacija kako bi se krenulo sa priključivanjem potrošača na sistem.

Mrdak je podsjetio i na asfaltiranje oba parkinga ispred kotorskog Doma zdravlja, donjeg i gornjeg, kao i ulice ispod zgrade Ujedinjenih nacija u Dobroti.

“Počela je i sanacija sat kule na Trgu od oružja. Investicija je teška 28.000 eura, a za nadzor treba izdvojiti dodatnih 2.800 eura. Rok za završetak je 90 dana, a radove izvodi preduzeće Restrting iz Budve, renomirana firma koja se bavi i projektovanjem. Rekonstukcija će obuhvatiti kompletan unutrašnji i vanjski dio sat kule, uz dobijene konzervatorske uslove”, rekao je Mrdak.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Patrolne sapeAndjela
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

A malo tunje da taknete samo Sto ne pocnu nindza kornjace iz sahti iskakat

Andjela
Gost
Andjela

Hvala vam, odrzite taj put prema gradu slobode Cetinju ! Blokada Budve na celu sa
gradonacelnikom Carevicem gradjanima je pokusao da diktera slobodu!
Sve je prolazno osim nase ponosne Crne Gore!🇲🇪

Send this to a friend