Društvo

Zbog Podgoričkog maratona ove ulice su zatvorene za saobraćaj

Zbog 26. Podgoričkog internacionalnog maratona 2019, koji se održava danas, zatvaren je saobraćaj za sve vrste motornih vozila od šest do 16.30 časova na Trgu Nezavisnosti, a od sedam do devet sati u Ulici slobode, bulevarima Svetog Petra Cetinjskog i Stanka Dragojevića, preko mosta Milenijum, ulici 13. Jula, Dalmatinskoj, bulevaru Džordža Vašingtona, Ulici dr Ljubomira Rašovića, na Krivom mostu, u ulicama Ilije Plamenca, 27. Marta i 24. Jula i u bulevaru Zetskih vladara.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, od 9.15 do 11 časova na magistralnom putu M-2 prema Golubovcima saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom.

Od 10.30 do 11.30 zabranjen je saobraćaj na putu Golubovci-Matguži-Tuzi kao i od 10.30 do 15 časova na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića ul. Bracana Bracanovića, dijelu ul. Kralja Nikole, bulevaru Crnogorskih serdara, mostu Union bridž, ul. Ivana Milutinovića, bulevaru Jovana Tomaševića, preko mosta Milenijum, u bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog i Ulici slobode.

“Zbog održavanja polumaratona, koji startuje iz Danilovgrada u 10.30 časova i trči se starim putem Danilovgrad-Spuž-preko Veljeg brda-Podgorica, a zbog prolaska polumaratonaca ka cilju na Trgu Nezavisnosti od 11.30 do 13.30 časova biće zabranjen saobraćaj u ulicama Serdara Jola Piletića, dijelu ulice 13. Jula od raskrsnice bivše TV IN i preko mosta Milenijum, u bulevarima Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, te Ulici slobode”, ističu u podgoričkoj upravi.

Zbog održavanja trke zadovoljstva na 5.000 metara saobraćaj će biti zaustavljen od devet do deset sati bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, a zbog održavanja trke zadovoljstva na 8.000 metara od 9.20 do 10.30 časova ulicom Kralja Nikole, od raskrsnice sa ul. 27. Marta iz pravca Zabjela do bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Za vrijeme održavanja maratona i polumaratona odvijanje saobraćaja regulisaće Saobraćajna policija po svom planu.

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
Stipelazo87vekiGagiStrsljen
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
lazo87
Gost
lazo87

Treba ih stalno držati zatvorene da odmorimo od primitivaca.

veki
Gost
veki

nema vozikanja po gradu , svojim kolima ili taksijem, danas ,,gospodo podgorička zaboravite teretanu,,

Strsljen
Gost
Strsljen

Veoma glupo !

Gagi
Gost
Gagi

Kako glupo DEBILU to jedan lijepi sportski dogadjaj o kojem to pojma nemas,ajde izadji iz kuce pa se “malo izvaljaj u kakvu mulinu”.

Stipe
Gost
Stipe

Gagi ti si takozvani malogradjanin skorojevickog podrijetla !

Send this to a friend