Ekonomija

Abazović čestitao dan Opštine: Siguran sam u dalji progres Ulcinja

Dritan Abazović

Raduje što smo udruženim snagama preduzeli aktivnosti kako bi sačuvali strateški važne opštinske i državne resurse, kao što su Solana, Valdanos i Ada, ali i iznikli iz pepela nekadašnje simbole grada, hoteli Jadran, Galeb i Mediteran. Time smo, vjerujem, pokazali da su Crna Gora i Ulcinj na pravom putu, istakao je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović čestitajući Dan opštine Ulcinj.

U tom kontekstu, Abazović je dodao da će izgradnja mosta preko rijeke Bojane u saradnji sa Vladom Republike Albanije biti kapitalni doprinos unapređenju turističke ponude, jer je Ulcinj, kako navodi Abazović, neizmjernih prirodnih ljepota i ima sve predispozicije da bude centar održivog, cjelogodišnjeg turizma, naročito sa daljom valorizacijom Velike plaže.

On je naznačio da će Vlada na čijem je čelu ostati kredibilan partner i na planu realizacije značajnih infrastrukturnih projekata kojima će se unaprijediti vodosnabdijevanje, omogućiti prečišćavanje otpadnih voda, te proširiti kapaciteti sistema zdravstvene zaštite, za dobrobit stanovnika Ulcinja.

“Siguran u dalji progres Ulcinja, koristim priliku da vam još jednom najsrdačnije čestitam Dan opštine”, zaključio je Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgorica
Gost
Podgorica

Ima li ovom kompleksasu kraja

Aleksa 🇲🇪
Gost
Aleksa 🇲🇪

Hoćeli doći dan da ovog Dritana posaljemo kod Vulina i Seselja sa Vučićem odaklen je i dosao bez povratka .

Vaso
Gost
Vaso

Brat abaz 😂😂😂

Mitar
Gost
Mitar

Treba vam taman njega dat da vam vlast bude.

Send this to a friend