Ekonomija

Abazović zakazao sastanak sa najvećim privrednicima u zemlji

Abazović

Potpredsjednik Vlade Crne Gore,  Dritan Abazović, zakazao je sastanak sa najvećim crnogorskim privrednicima za ponedjeljak, 25. januar 2021. godine sa početkom u 10.00h, u vili Gorica, saopšteno je iz Vlade.

“Sastanku će, osim  Abazovića, još prisustvovati i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, ministar ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović”, poručuju iz Vlade.

Cilj sastanka je da se Vlada u direktnom razgovoru sa privrednicima detaljnije upozna sa stanjem u privredi usljed krize izazvane pandemijom covid-19, izazovima sa kojima se privrednici u ovom trenutku susrijeću, mogućnostima razvoja i privrednog oporavka, zaključuju iz Vlade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Ovo će biti pritisak da im priđu i finansiraju!!

SLOBO
Gost
SLOBO

Da se utvrdi procenat 😂😂😂

Tajfun
Gost
Tajfun

Ovoliko; nesposobnih,nestrucnih,neznavenih osoba kao u ovoj Apostolskoj Vladi,necete nigdje naci.A njihova teatralna najava”EKSPERTSKA VLADA”,a dobili smo jad i cemer.

Naroz
Gost
Naroz

Bješe li on potpredsjednik za bezbjednost, odbranu, MUP, ANB?
Bi da se oproba na novim poljima. 🙂

BBBB
Gost
BBBB

Auuu,ko ovakav strucnjak,nema ova je vlada vrh svi multipraktik u sve se razume i mjesaju svakom na po nase je sve poznato sve znaju i nema veze za sta su ministri svugdje ih ima

Ananas
Gost
Ananas

Jel to bezbjedonosno pitanje?

vjecna da je
Gost
vjecna da je

kakav iskusan tim radan pun znanja ….trafiku ne bi znali da vode …tuga

Send this to a friend