Ekonomija

Air Montenegro realizovao prvih 500 letova

Air Montenegro

U periodu od prvog leta 1.juna do danas, kompanija Air Montenegro je realizovala 500 letova redovnog komercijalnog saobraćaja i prodala karte za preko 52.000 putnika.

Kako su saopštili, Air Montenegro je redovnim saobraćajem dovezao u Crnu Goru putnike iz Frankfurta, Istanbula, Ljubljane, Beograda i Banja Luke i time doprinio crnogorskoj ovogodišnjoj turističkoj sezoni i boljoj povezanosti.

“Put do uspostavljanja kompanije i njenog prvog leta je bio izazovan sa više aspekata, ali je svako od nas od samog starta bio fokusiran na jasan cilj, da na profesionalan način doprinese svojim znanjem i iskustvom stvaranju nove nacionalne avio kompanije koja bi bila ponos svakog građanina. Sada, nakon dva mjeseca i čak 500 letova koji su obavljeni na siguran, bezbjedan i komforan način vjerujemo da smo uspjeli da opravdamo povjerenje i ispunimo zadatak koji nam je povjeren. Radićemo na daljem razvijanju Air Montenegra u pravcu povećanja flote, broja destinacija, usluga i svega onoga što čini jednu modernu avio kompaniju.’’, izjavio je direktor saobraćaja Air Montenegra, kapetan Nikola Vukelić.

Napominju da je kompanija je uz 500 letova redovnog saobraćaja takođe realizovala brojne charter letove ka/iz Sarajeva, Ciriha, Jerevana, Kisinjeva, Tbilisija i Tel Aviva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ana
Gost
Ana

Je li sad ide bonus gospodinu Todorovicu?

Only_steel
Gost
Only_steel

Bitno je da li su u profitu ili su u gubitku… sto ce im da prevezi i milijardu putnika a da budu milionima u gubitku ka onaj nesrecni Montenegro airlines

Top
Gost
Top

Bolji od MA , kolko je MA prevezo putnika ove godine ??

Send this to a friend