Ekonomija

Albanci grade auto-put ka Ulcinju, u planu i most preko Bojane

.

MIRËMËNGJES 😃dhe me këto pamje të projektit të rrugës së shumëpritur turistike prej dekadash, Shëngjin-Velipojë, një aks panoramik që shkurton më shumë se një orë lidhjen mes tyre, hap perspektivën e zhvillimit të turizmit elitar, rrit ekonominë e punësimin në krejt zonën, ju uroj një ditë të bukur🌹

Posted by Edi Rama on Wednesday, June 13, 2018

Albanske vlasti odlučile su da grade auto-put na relaciji Šenđi-Velipolje, a sudeći po video animaciji koju je na svom Facebook profilu objavio albanski premijer Edi Rama, trasa puta bi se spojila i sa Ulcinjom.

Na video snimku koji panoramski prikazuje plan puta može se vidjeti da je zamišljena i izgradnja mosta preko rijeke Bojane.

Most je planiran tačno pored račvanja rijeke nadomak Ulcinja.

Velipolje je inače maleni tursitički grad u Albaniji udaljen svega 19 kilometara od Ulcinja, a slijedi odmah u produžetku Velike Plaže.

Put bi bio dužine 66,3 kilometra.

Ukoliko bi se, po planu, ovaj put izgradio to bi bila odlična prilika za razvoj turizma i ekonomije, samim tim jer bi Ulcinj bio direktno spojen sa Grčkom i Albanijom.

Kako je najavljeno, izgradnja puta bi trajala do 2020. godine.

“Dugoočekivani autoput bi smanjio putovanje na samo sat vremena, a uz to bi razvili elitni turizam, ekonomiju i zapošljavanje ljudi na cijelom ovom području”, napisao je Edi Rama na Facebooku.

S.Bošković

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Trece Oko
Gost
Trece Oko

Most na Bojani ne ! Tunel ispod Bojane jer ako naprave most sto ce biti sa valorizacijm Skadarskog jezera tog bisera i Crne Gore i Albanije . Treba prokopati dno Bojane da mogu Jahte, manji brodovi ploviti i biti crnogorski brend br1 . Svakako treba napraviti aerodrom na granici koji bi bio sa 2 izlaza i ulaza ( kao u… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Super je da se gradi i bas mi je drago i rado cu proci njime ali zaista bi u najmanju ruku bilo korektno da je i nasa vlada uzela ucesca u odlukama za ovaj put. Ipak je neozbiljno da o ovakvim stvarima nas ministar saobracaja saznaje preko CDM-a.

Milo Vujovic
Gost
Milo Vujovic

Crnogorski Domoljubi DUKLJANI Necemo Nista Novo Samo Carstvo BODINOVO tj.Pola Balkana
Bodin Nas Kralj i Car Bugarski u svoje Vrijeme Drzao je Pola Balkana normalno i Albaniju Cijelu
i Neprikosnoveni Najveci Vladar kod Slavenskih Naroda Svih Vremena !!!

AHAHHAHAHA
Gost
AHAHHAHAHA

ahhahaha jel to bio dusanov konjusar?

Neka to
Gost
Neka to

Milo Vujoviću ,jesi li se naspavo .Evo sad ćemo Bugare da dovedemo da nam vladaju .Može Milo samo ne ovi iz Beogradskog Pašaluka.

A, nu, coce
Gost
A, nu, coce

Od kad se međunarodne komunikacije grade samovoljno, bez sudijela obje države? Ovo je izkazivanje očite aspiracije prema teritoriji Crne Gore. Ako smo ozbiljna država, ta cesta neće dobit granični prijelaz.

Neka to
Gost
Neka to

Jeste prave autoput da nas lakše napadnu.

marko
Gost
marko

Ma nee, oni nas vole u pm…Ovo je pravi razlog – naslov sa CDM “U Luku Bar uplovio brod pun kokaina”

Hogar
Gost
Hogar

Šenđi je zapravo Šin Đon, na albanskom jeziku Sveti Jovan. Tu su mošti našeg svetog Vladimira.

maljisor
Gost
maljisor

Shën Gjon ne moze nikako da bude Jovan hahahahaha o Boze

Sanctus Ioannes
Gost
Sanctus Ioannes

@maljisor: Stvari nisu jasne ali nije to nemoguće – https://en.wikipedia.org/wiki/Gjin#Origin

HISTORI
Gost
HISTORI

Sanctus sta se oterecujes arbanasima? Pa oni (rijetko koji) sta i citaju… samo kao papige ponavljaju sudjene gluposti o ilirima i teuti.

Podgorički
Gost
Podgorički

ime Gjon je kod nas Ivan ili Jovan, ali kralj Vladimir nikad nije bio Jovan, no samo Vladimir!

Podgorički
Gost
Podgorički

mošti svetog kralja Vladimira se nalaze u najvećoj PRAVOSLAVNOJ CRKVI U ALBANIJI – u centru Tirane! inače, 17% albanaca u Albaniji su pravoslavci.

ciceron
Gost
ciceron

Auto-put I most neizmjerne “ljubavi”.Blago nama od danas pa do kraja.

Banovina ZETA
Gost
Banovina ZETA

Ako bog da bice Velika Albanija…

Brano
Gost
Brano

Bolesnici

Neka to
Gost
Neka to

Ma napravili su oni Veliku Albaniju sa Kosovom ,pa se sad vi posrbice brinete da neće Crnu Goru isto.Neće ne boj se mi smo u NATO

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Svaka čast Prvoj familiji Albanije razvoj, fabrike ma ne čokolada,mada dobit će ponudu odustani od putova evo ti u Tivat ili S.Stefan pa gradi bez dotvola kao ovi Podgoričani i Podgoričanke pušti putove i infrastrukturu puni kasu svojijema.

Šćip
Gost
Šćip

Zelena linija ka Ulcinju Baru… nista vise ne brigajte.

anguli oris
Gost
anguli oris

Hahaha Opet neke “zelene transferzale” a?Crkni od muke Radovane Karadzicu

cccccc
Gost
cccccc

Komentari su vam gluposti, ocigledno imate vremena za ,,stare” teme.
Riječ je o najduzem u Evropi jadransko-jonskom auto putu koji polazi od Malmea u Svedskoj do Ankare u Turskoj. U CG ulazi iz Dubrovnika i primorskom dionicom izlazi kod Ulcinja u Albaniju. 100 km kroz CG će finansirati EU. Toliko o ovome, a vi se sada nastavite pluvati ….

Cikotickiii
Gost
Cikotickiii

Ovo je jos jedan dio projekta velike Albanije. Ulcinj je albanski, Bar ce uskoro biti a vidim da se jate u Petrovac, Sutomore i Budvu…. super za 50 godina ce dukljani vizu vadit da se okupaju. Pustotr vi prozivke Srba no vidite malo kako je proslo Kosovo i Srbija a uskoro i Makedonija. U pamet
moji Srbalji i Dukljani.

Lako je
Gost
Lako je

Čak i na subverzivnoj karti tzv Velike Albanije, ucrtani su Tuzi, Ulcinj, pola Bara i Plav. A Srbija nam je svojevremeno uzela SVE. I sjutra bi opet, samo da im može bit. Mislim da je jasno, ako određujemo stepen opasnosti, odakle nam prijeti najveća opasnost.

читаоц
Gost
читаоц

Наравно… Албанија до Жабљака 🙂

Daky
Gost
Daky

Mani se stare srpske politike, priča o velikoj Albaniji je izmišljena.

DJ
Gost
DJ

Seljak ostaje seljak

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Treba citati istoriju i vidjeti sta su Srbi po Kosovu radili. Samo na kraju I svijetskog rata su protjerali 250 000 Albanaca. Cini mi se Trocki da je izvjestvajuci s Kosova rekao Srbija je dobila Kosovo aki i velike probleme jer su Srbi manjina na toj zemlji. Francuzi su se cudili sta ce Srbiji Kosovo ali…..

Vaka
Gost
Vaka

Pricas o kraju 1 svjetskom ratu a na Kosovo manastiri srpski stari 1000 God.

DJ
Gost
DJ

Ma prije 1000 godina nije bilo Srba, ave.injo jedna.

AHAHHAHAHA
Gost
AHAHHAHAHA

dj poklopi se

dagy
Gost
dagy

Ocigledno kad se velike sile nisu ljutile na takvo protjerivanje i oslobadjanje albanci su zdusno bili uz okupatora.

Cetinje
Gost
Cetinje

Ne mozes nikako reci da su Albanci uvijek bili uz okupatora i porazene u svjetskim ratovima. To su radili Balisti koji su bili domaci izdajnici isto kao i Cetnici i Ustase. Albanci su imali svoj partizanski antifasisticki pokret. Nismo valjda zaboravili legendarne Bora i Ramiza . Inace veliki pozdrav za auto put i most preko Bojane. To mnogo fali. Nema… Više »

4 nahije
Gost
4 nahije

E kako si zastranio, blago ti u pamet.

Машан
Gost
Машан

Наведите ауторе и књиге на које се позивате. Ако можете. Ако не, као што и мислим, онда је ваша прича још једна у низу популарних Минхаузенових којима се данас служи полусвет. Изволите, чекамо…

Mrgud
Gost
Mrgud

Ne sekirajte se srbalji za Ulcinj vodite vi brigu o vašoj Srbiji do Kosova,a možda i do Vojvodine.inače če tuda proći jadransko- jonski put Putevi povezuju ljude i zemlje,a bolesni crkavaju od zavisti i mržnje. Mržnja je jednosmjerna od nje samo vi patite nas normalne ne dotiče. Kakva zloba od jadnika.

dagy
Gost
dagy

Odje si ti jedini nasjekiran moj mrgude,pa i nick otisao u hronicnu sjekiraciju,nije nama srbima lose 3 srpske drzave ne treba nama srbija to srbijancima eto,nama je majka srpska cg.

Mrgud
Gost
Mrgud

Koliko čekaš na granici da udeš u Crnu Goru?

car
Gost
car

Što bi se bilo ko sekirao zbog bilo čega, naprotiv veselimo se vašoj “iskrenoj” ljubavi sa Albancima, a to kako ćete da im predate pola cg stvarno nije naš problem.

Sjećanje
Gost
Sjećanje

Moj care, tom tvojom budalastom logikom, da se putevima mogu zauzimati teritorije, vjerovatno se vodio i onaj srpski ministar, koji je uoči odvajanja Cg, mislim da je to bio Velja Ilić, pokušao da nas spriječi tako što je napravio dobru magistralu preko Zlatibora. I naravno – ćorak.

Stoltenberg
Gost
Stoltenberg

Ovi dislajkovi bi prvi zagrebali da bjeze da se nesto desi u CG sjutra ti veliki Montenegrini od 2006.Crnogorac sam kad se to pljuvalo 90tih ali sto imamo poltrona u redovima to nije zdravo.Albanci su jasno pokazali zadnjih godina pretenzije (Kosovo,Makedonija,jug Srbije) docemo i mi na tapetu polako…”A necemo ne lupaj mi smo u NATO” ko vise para ima taj… Više »

4 nahije
Gost
4 nahije

Na kraju će normalni, umjereni, srpski Crnogorci branit Ulcinj, a ovi “dukljani” s okupatorom ruku pod ruku, kao i vazda.

Djoka
Gost
Djoka

Ti da nesto branis!? Pa tvoji su sa cvijecem dicekali okupatorsku vojsku osamnaeste.

4 nahije
Gost
4 nahije

Osamnaeste je došla oslobodilačka vojska. A tvoji su je isto dočekali s cvijećem i viđi što su dočekali od potomka.

Djoka
Gost
Djoka

Put Kosova junace

4 nahije
Gost
4 nahije

Vazi, a ti put sportskog na miting da branis crnu goru.

Mrgud
Gost
Mrgud

Tako ste i kosovo junački odbranili, Da imate i trunke obraza živi se ne bi čuli. Samo nas vi nemojte braniti,koga ste kod branili o jadu se našao. Niko vas očima ne može viđeti,po tome ste bar u svijetu poznati, Vi nemate komšije kogan iste napali. Niđe prijatelja nemate.

djole
Gost
djole

Muci mrgude,jado..Citaj malo o Pastriku i Kosarama.Nisu svi nista kao ti..

Presuda
Gost
Presuda

Djole: Mrgud je u pravu, ti nisi u pravu.

Gramat
Gost
Gramat

4 nahije: pohvaljujem poboljšanje pravopisa. Nema tačke iza 4. Ipak ću biti malo sitničav, pa navesti još jedno pravilo iz srpskog pravopisa. Naime, broj na početku rečenice, kao i prva riječ naslova, piše se slovima, a početni znaci navoda pišu se dolje. Ostalo sve za peticu. Imaš razmak poslije zareza, a zarezi su na pravom mjestu.

4 nahije
Gost
4 nahije

E hvala ti puno. A po tim foricama o pravopisu visim da si najbolji đak u svom odjeljenju V-2. Evo još jedna petica sine, za kraj godine. Možeš na raspust sad. E viva!

dagy
Gost
dagy

I slijepcima je jasno da je ovo tacno,sto se tice kosova albanci su desetinama godina unazad bojkotovali saveznu vlast,nisu placali struju vodu i ostalo ne priznajuci perfidno drzavu srbiju,posto su imali naklonost zapada tako im je moglo biti jer njih nije nista interesovalo osim separatizam nasilnim putem bez bilo kakve integracije,a zapad ko zapad uvjek nadje prijatelja za svoje interese.

Laki
Gost
Laki

Koliko ja vidim, a vidim dobro u pitanju je magistrala a ne auto put. I novinari, obratite paznju sta i kako objavljujete. A u tom reonu ce proci i jadransko-jonski auto put tako da bi gradjenje 2 paralelna auto puta bila ludost. Apelujem na vlasnike medija da ako bar ne mogu da zaposle dobre novinare onda neka su im bar… Više »

Baranin
Gost
Baranin

Predajte im Ulcinj odma da ne ratujemo sa njima zbog te dzamahirije….tamo nema 3% Crnogoraca!!!

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Predaj ti svoju kucu najblizem Albancu. Vjerniji je Crnoj Gori no sto ces ti i tvoji ikada biti. Za razliku od Srba koji su vazda kidisali na Albance mi sa njima imamo dobre odnose. Perjanici Kralja Nikole su i Albanci bili.

Baranin
Gost
Baranin

Sto ti reče pa ostade živ…perjanici kralja Nikole bili Albanci ,Bog ti upomoc kukavce crni….crnoj gori ću jedino vjeran biti kad ti i tebi slični na čelu sa vašim milasem odete u istoriju…najveće ništa,nekultura,bahatost,nepismenost i uš to sa vise očiju nego zuba e to su Albanci a i ti masku njima…..

Mrgud
Gost
Mrgud

Opisuješ li to proteste DF-a. To su vaše face. Ne znaš ko je demonstrant a ko prase na ražnju.

Driton
Gost
Driton

A nije da niste kidisali, Skadar ste nam otimali, ali zbog daljeg zivota to necemo pominjat

Broj 7
Gost
Broj 7

Red je da ulože i oni nešto prije nego što otcijepe Ulcinj, a ne da kao Srbi naprave cijelo Kosovo i Metohiju, a onda ovi samo drpe i njihovo je. Odlično smo ovo odigrali.

Budoš
Gost
Budoš

Nedje devedesetih kada su bile aktuelne podjele Jugoslavije, ondašnji albanski političari su imali pretenzije na teritoriju do Nikšića, bez istog. I Hrvati sa druge strane, sve do Nikšića, bez istog. Zašto?

Jasarko
Gost
Jasarko

Hahahahahs top

daga
Gost
daga

i Seselj,Srbija do Tokija,e malo morgen SVIMA

RS3
Gost
RS3

Grčkih i gorih od nas,nema i ne postoji!

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Albanija je Albanija…Montenegro je Montenegro…Svicarska je Svicarska..Pametnom dovoljno….Oni grade Auto-Put do granice…(Jednostavno mogu gradit sto pozele samo do granice)…

dagy
Gost
dagy

Mi srbi i crnogorci cija je ovo drzava kazemo Svajcarska i nije ovo Montenegro nego Crna Gora tako izgovaramo i pisemo miko dobri.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Crna Gora je Drzava Crnogoraca plus manjine(hrvati..srbi..romi..albanci..muslimani..bosnjaci)…Mi smo Duljani..Montenegrini…Crnogorci..

dagy
Gost
dagy

Pa nijesi se prosvijetlio vala sa pamecu,ja sam po drzavnosti crnogorac,nacionalnost pravoslavni srbin,srbi nemaju status ni manjine ni konstitutivnog naroda u cg jer je to problem vlasti kad se oko 30% naroda deklarise kao srbi,sad taj procenat je u realnosti i donekle veci jer mnogi to ne potenciraju spram polozaja i beneficija

daga
Gost
daga

a dje si “brate”srbine crnogorske drzavnosti a pravoslavne vjere.Tacno me podsjecas na Rista Cirova,tako se on deklarise.Bravo.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ja sam po svemu Crnogorac…Vjernik CPC…Po Ocu i Materi Crnogorac…Dom…Grb…Zemlja..Gold Cost kg Montenegro….Sve mi je Crnogorsko…Od 100 Domova Svi Crnogorci(troje vele da su se posrbili)..

Crnogorac 14%
Gost
Crnogorac 14%

Dukljanin: E, nijesi viši od mene, da j… oca! Jadan, meni je i mačka crnogorska!

car
Gost
car

Crnnogorci iz cg su crnogorijanci, opismeni se malo.

Gramat
Gost
Gramat

Crni Dagi, đe si ti školu išao, kako ovo pišeš, jadan brate? Ka da su te u Mletke šiljali!

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

A što vi fali što ste ljubomorni kad sam prije desetak godina pričao prijateljima i rođacima o putovima Albanije oni su se sprdali a sad od Prištine do Drača stigneš sa običnim automobilom za par sati a preko Rožaja cijeli dan a grdno su falili srbijanci što su ih držali u izolaciji ovako oni probili planine i na more expres.Put… Više »

GoranPG
Gost
GoranPG

Ionako je samo pitanje vremena kada će im Ulcinj i formalno pripasti.

Siki
Gost
Siki

Crnogorci za razliku od Serva nikada nijeyu sa Albancima imali vecih nesporazuma niti cemo ih imati. Snila baba sto joj milo bilo. Tako i vi Servi samo sanjate nesporazume muku i jad

Meho
Gost
Meho

Trkni do Ulcinj pa da nadjes jednu CG zastavu na kuci 😀 Imao ti ili ne imao vecih nesporazuma 😀

Tramp
Gost
Tramp

Siki kako nismo imali kad smo ih napali i Skadar okupirali pljako

......
Gost
......

Siki,jedan bromazepam ujutro poslije jela i jedan uvece pred spavanje i za mjesec dana ce ti biti bolje. Poslusaj me covjece

GoranPG
Gost
GoranPG

Ionako je samo pitanje vremena kad će im Ulcinj i formalno pripasti.

Siki
Gost
Siki

To ti po Kosovu procjenjujes. Kazes ako ste vi dali i mi cemo. Malo morgen. Nijesmo mi kao niti ocemo tudje ali svoje ne damo

Driton
Gost
Driton

Nijesu nam srbi dali nista sto je njijovo, no je civilizovan svijet ispravio nepravdu delimicno.

Car
Gost
Car

Siki siki sve će da tebe pitaju šta je njihovo a šta tvoje. Ode ti pola cg za par godina a za 20 godina kupaćeš se u Albanskom moru😂

daga
Gost
daga

pa zato se Dritan “posrbio”,sad ce i Srpski pasos dobiti,to mu sredjuje Aleksa.Kosovo je Albansko.

4 nahije
Gost
4 nahije

Nažalost uzimaju nam arnauti Ulcinj…

Driton
Gost
Driton

Nijesmo mi Arnauti no Albanci i ništa mi ne otimamo, zna se ko je otimao.

HISTORI
Gost
HISTORI

anauti arnauti arbanaši stočari sa kavkaza! nije sramota dritone i školjka boyu! ajmo dokazi da ste na balkanu prije 11. vijeka???

Driton
Gost
Driton

Nasa Ilirskav kultura je vekovima poznata, i Homer je pisao o ilirima treba li ti veci dokaz. A viste kao starosedeoci manjina u sopstvenoj drzavi, ej u cg crnogorci manjina.

4 nahije
Gost
4 nahije

Svaki narod na Balkanu s krizom identiteta se poziva na Ilire… što je sramota bit s Kavkaza, nije mi jasno, što lažete sebe i druge…

Driton
Gost
Driton

Oklen to da mi lazinjamo??? Uzmi malo istoriju pa uci! Prece biti da vi lazete sami sebe da crnogorci nisu srbi. Pogledaj popis iz 1971 izjasnavali ste se izreda kao srbi, sad kad ste se uplasili postadoste crnogorci.

4 nahije
Gost
4 nahije

Ne znam troluješ li inače, ali Crnogorci jesu Srbi i to Albanci dobro znaju!

Driton
Gost
Driton

Ne trolujem ja nikog, nego hocu da kazem da mi nemamo krizu indentiteta dok je kod vas to ocigledno.

HISTORI
Gost
HISTORI

dritone ne mlati na pamet te kafanske price! ajmo dokaze da ste od ilira??? to sto ste djeci davali imena po teuti, nije dokaz samo da znas! nikakvog zapisa, spomenika, nicega nema kao istoriske cinjenice da ste od ilira! naravno sem vasega rekla kazala!

Driton
Gost
Driton

Pa cela albanija ti je puna dokaza ..a i sam si naveo dokaz nasa kraljica Teuta.

HISTORI
Gost
HISTORI

opet ti kafanske price… opet rekla kazala… od toliko dokaza ne mozes jedan provjereni da navedes??? evo ja kazem da mi je teuta bila prababa i? sta ces sad?

HISTORI
Gost
HISTORI

lijepo sam te pitao da das dokaz da ste na balkanu prije 11. vijeka! naravno da ne mozes da das! aj sad paljba s tim kafanskim pricama!

HISTORI
Gost
HISTORI

Realno ti ne citas nikakvu istoriju zato ne lupetaj da te zamolim!

REALNO
Gost
REALNO

Histori: po srpskoj novoistoriji, Srbi su iz Irana. To je komadić dalje od Kavkaza. Ne znam đe ti učiš istoriju, uče li te popovi neznalice.

Raptor
Gost
Raptor

Da do 2020. izgrade 66 km autoputa?! Nece ga ni zapoceti do tad..

Scanderbeg
Gost
Scanderbeg

Radi se o magistrali duž obale od Lješa do Velipoje Ade Bojane to 12 km,..i planira se most u Bojani tojest put Ulcinj Tirana od 3 sahati sad bice samo sat.

salvatore
Gost
salvatore

Ovo spaja Velipoju i Šin Djin umjesto današnjih 2 h vožnje za 19 min a Tiranu sa samo 1h 30…umjesto 2h 40 min

realan
Gost
realan

podrzavam ulacanje u manje razvijene opstine,ulcinj je izuzetno prirodno bogata opstina,tamo dje se pare ulazu,tamo je mir.

читаоц
Gost
читаоц

Мислим да највише пара у општину Улцињ актуелно улажу туристи који тамо иду на одмор.

Tramp
Gost
Tramp

Pita li nas ko ocemo li mi to?Oni nacrt objavljuju mi nista ne potvrdjujemo,znaci ko vas sisa mi cemo ovako.Rama je poznat po svojim namjerama Veliko Albanskim.Kad se infrastrukturno povezu pitacemo se sa Ulcinjom ka pjani sa gacama…ka da se i sad pitamo.Vazda sam za unapredjivanje infrastrukture ali razmislite zasto oni toliko ulazu no da taj dio fizicki privuku!

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Albanija je za montenegro Svajcarska

Gioto
Gost
Gioto

Nije tacno!!Jesi lili bio tamo?

Nera
Gost
Nera

Ma nije on bio nikag nidje dalje od srbije.

daga
Gost
daga

pitanje je jeli i bio i u srb.jer ga “vezu”na kratko da ne “pobjegne”

dagy
Gost
dagy

Jesam ja,putevi da placemo sirina koliko volis,nidje naplate autoputa i tunela a sve pravina,lijepo oznaceno,Tirana fina,plavuse- ofarbane svudje i svega jeftinije, uredjene i bolje plaze i daleko bolja usluga,jedino mi van pameti sto su porusili neke statue svudje a stavili kao neka ilirska obiljezja jer nemaju veze sa ilirima

dagy
Gost
dagy

Stvarno odite pa vidite kad obraza nemate

Samo pitam
Gost
Samo pitam

Dagy, idu li Crnogorci na rad u Albaniju, ili Albanci da arbatuju u Crnoj Gori? Idu li Njemci da arbatuju u Crnoj Gori, ili Crnogorci u Njemačku?

Nkkk
Gost
Nkkk

Švajcarska nije, i to sigurno. Ono što je moje mišljenje je da ubrzano napreduju i svaka im čast na tome ali ne mogu dostići naš nivo još jedan duži period. Ko je bio izvan Crne Gore i malo putuje, komunicira sa ljudima, zna kakvo ljudi imaju mišljenje o turističkoj ponudi naše zemlje, i možda je nekome smiješno ali imamo neku… Više »

GoranPG
Gost
GoranPG

Na žalost, to je naša zabluda. Albanija je prestigla CG u turizmu.Pogotovo po zaradi.Skoro duplo. Međutim oni su u civilizacijskom zaostatku zbog izolacije i trebaće im decenije da se civilizacijski povrate. To je najteži dio posla. Tu su još na nivou bolje afričke države.

Nera
Gost
Nera

Pa sto se tamo ne preselis?

Send this to a friend