Ekonomija

Atlas Grupa: Ko o čemu, Milutin o poštenju

Povodom jučerašnje izjave ministra poljoprivrede Milutina Simovića, Atlas Grupa ističe da će kada prikupe podatke objaviti koji ministri poljoprivrede imaju stan, odnosno više stanova u Beogradu.

<<<Simović odbjeglom tajkunu: Kneževiću, upropastio si sve čega si se dohvatio<<<

“Ono što imamo kao nespornu informaciju je da su ti stanovi dobijeni na poklon od određenog proizvođača voda iz Srbije. Zato juče nijesmo saopštili imena, ali je zanimljivo da je poštenog Milutina, koji sigurno ima dokaze o legalnom porijeklu novca za svoje kuće i stanove,  ta činjenica uznemirila. Poznato je čistunstvo Milutina i njegovog druga iz poslednje klupe, posebno njihov doprinos stvaranju radnih mjesta, briga o radnicima i čuvanje državne kase”, naveli su iz Atlas grupe.

<<<Knežević: Nekim ministrima važniji stan u Beogradu, nego podrška domaćim fabrikama>>>

Prema njihovim riječima, kako Milutin Simović stvara radna mjesta dobro znaju radnici nekadašnje Mljekare u Podgorici, koja je ugašena da bi Prva banka dobila atraktivan posjed u centru Podgorice.

“Veliki pregaoc Milutin je, kao onu u Podgorici, sačuvao i mljekaru Zora u Beranama koja je napravljena od donacija iz EU. Nje više nema, nema ni radnih mjesta, a dug od skoro million eura je pokrio Milutin. Iz Budžeta. Milutin, taj uzorni preduzetnik, je bio u Upravnom odboru Zore”, navode u Atlas grupi.

Kako su dodali, nije da Simović nije ponekad i stvorio poneko radno mjesto.

“Na primjer, generalni direktor Direktorata za evropske integracije, programiranje i implementaciju EU fondova. To što je to radno mjesto za njegovu suprugu je nevažno i on sa tim nema ništa. Tako je, makar, govorio ovaj poznati istinoljubac. Njegov sin je vrlo uspješan biznismen, kao i sinovi još nekih visokih funkcionera DPS-a. To je predmet posebnog istraživanja finansijskih eksperata, NVO i novinara. Milutina, agilnog Milovog pretorijanca sa još par mladih i neiskusnih, posebno je uznemirilo pitanje kako misli da živi u slobodnoj Crnoj Gori. Za početak će morati da objašnjava otkud mu dvije kuće u Podgorici i stan, te kuća na Žabljaku. Stekao ih je dok mu je plata zvanično bila 733 eura. Pošteni Milutin”, ističu u Atlas grupi.

Pitaju ga kako sebi daje za pravo da, bez sprovedenog sanacionog plana, “pokreće proizvodnju“ u najsavremenijoj fabrici vode, koja je 100 odsto privatna i od nule napravljena na privatnoj zemlji.

“Milutin je dokaz da pravo u Crnoj Gori ne postoji. Mi razumijemo zašto nije obišao fabriku vode u Lipovu kad je trebalo.   Bio je zauzet obilaskom jednog rasadnika u Nikšiću, kojeg je podigao ujak njegov druga iz poslednje klupe. Prva familija je Milutinu na prvom mjestu, zato nam je jasna njegova uznemirenost”, navode u Atlas grupi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrgud
Gost
Mrgud

Dok je ovaca bit ce i novaca . .

Vero
Gost
Vero

Simovic posten?Grdno se varate…tek ce se saznati u koje firme ima udjela.

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Crna Gora-privatna drzava vlasnistvo DPSa i satelita oni bi najsrecni bili da izvrse ekonomsku eutanaziju svojih gradjana da bi mogli pravit stanove i hidroelektrane oni samo imaju pravo na srecan zivot mi ostali sta nam ostane.

Toto
Gost
Toto

Glavurdan =Buzdovan

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Auhhh. Šćah i ja koju reć i pokušat odbranit makar dio naše vladajuće elite, pa se predomislih. Možda ima DK nešto i o meni. Bolje mi je da ne talasam!

1918
Gost
1918

Oooo, crni Milutine! Buše te ka staru kantu!

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Hahahaha….dobar !

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ma nije on uopste… Postenjacina kao i svi u DPS ahahahah
Ove stvari u CG se znaju vrlodobro ali kao javna tajna! Glasacu DPS nemo’ ljeba jes! E pa neces imati budi siguran!

irvas
Gost
irvas

Koliko je Simovic ponio novca iz PV ? Sta je uradio sa Filipom Vukovicem i njhovim kadrovima ? Unisten grad !

dzonatan
Gost
dzonatan

A clanak da je D.K. placo Milu Lidiji i Gvozdenovicu odmor u Dubai?

Crni
Gost
Crni

Potpišite se ispod laži kukavice!

Obren
Gost
Obren

To da ima motiv da laže Knežević može se razumjeti, ali da svaku laž prenesu mediji, to je za veću osudu. Ili su i oni plaćeni za to.

ĐevojkaMilijana
Gost
ĐevojkaMilijana

Koliko te plaćaju da lažeš Rudoviću?

ĐevojkaMilijana
Gost
ĐevojkaMilijana

Rudoviću potpiši se ispod ovih novih laži ako ti basta. Nemaš ti za to petlju!

konevolicrn...
Gost
konevolicrn...

Kukala nam majka, ako je ovo sve istina,nemoguce je da zasluzujemo ovakve glavare.

zeta ravna
Gost
zeta ravna

Kukala nam majka svakako, pa da je 20 % od ovoga istina. To je bagra, to nisu ljudi. Zna se ko im je sve to dozvolio.

Send this to a friend