Ekonomija

Avio linija sa Luksemburgom od 18. decembra, povratna karta 149 eura

Ilustracija

Avio linija na relaciji Luksemburg – Crna Gora – Luksemburg biće otvorena u periodu od 18. decembra 2020. do 29. marta 2021. godine.

Avioni luksemburške nacionalne avio-kompanije Lukser letjeće svakog ponedjeljka i petka na relaciji Luksemburg – Podgorica – Luksemburg.

Putnike će prevoziti avion Q400 koji raspolaže sa 76 mjesta. Cijena povratne karte biće 149 eura, sa svim uračunatim taksama. Karte će biti u prodaji od ponedjeljka 14. septembra.

“Među brojnim turističkim destinacijama, koje pokriva ova kompanija, Crna Gora je prepoznata kao jedna od značajnih destinacija, u kojoj je turizam jedna od glavnih privrednih djelatnosti. Budući da su izabrali zimski period za pokretanje prve avio linije i prvog direktnog vazdušnog povezivanja Luksemburga sa Crnom Gorom, jasno je da crnogorske planine i njihova neizmjerna prirodna ljepota nude najbolje uslove za zimski turizam”, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Dodaju da kompanija Lukser planira da organizuje posebne sezonske letove u ljetnjem periodu, kada će biti organizovani letovi na relaciji Luksemburg – Tivat – Luksemburg.

“Ovo finaliziranje projekta otvaranja avio linije Luksemburg – Crna Gora – Luksemburg je dokaz da je Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luskemburgu ozbiljno i posvećeno pristupio ovoj inicijativi i u cilju bolje povezanosti sa maticom i omogućavanja bržeg dolaska našeg iseljenika u Crnu Goru, uložio velike napore i bez ikakavih rezervi i interesa završio svoj zadatak kako mu dolikuje. Ova linije je naišla na brojne negativne komentare i njeno otvaranje su pojedini zloupotrijebili okarakterisavši je kao političku i predizbornu ideju. Uprkos brojnim napadima i negodovanjima, želimo da ukažemo da je otvaranje linije krajnje patriotski čin, čije odlaganje je nastupilo usljed pogoršane epidemiološke situacije i naglog porasta zaraženih Covid-om 19 u Crnoj Gori”, poručuju u ovom centru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Kasno vam je sad za to.

Enigma
Gost
Enigma

Spremaju se Novi izbori 😂😂😂😂

Gavrile
Gost
Gavrile

Kasno je za sve!

Rocky
Gost
Rocky

jedan smjer!

Toni
Gost
Toni

Malo kasno, ali nema veze, možemo za vikend u Luksemburg.

Primorje
Gost
Primorje

Kasno Suljo na glasanje stiže.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Vracaju se fantomi Xa Xa Xa

Denis
Gost
Denis

A vi se usrali?

Daću i ja pare
Gost
Daću i ja pare

Zakasnili siromasi

Send this to a friend