Ekonomija

Bar će od marta imati kvalitetan vodovodni i kanalizacioni sistem

Radovi na kapitalnom projektu izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže vrijednom više od osam miliona eura, odvijaju se u Baru planiranom dinamikom.

U toku je finalno asfaltiranje ulica u centru grada i svim prigradskim mjesnim zajednicama, gdje se postavljaju vodovodne i kanalizacione cijevi.

Sekretar za investicije i imovinu Vido Dabanović kaže da će posao u ovoj fazi završiti prije ugovorenog roka.

U toku je postavljanje vodovodnih i kanalizacionih cijevi u Makedonskoj i Ulici Rista Lekića u centru grada. Asfalt ce biti postavljen i u mjesnim zajednicama Bjeliši, Bar III i IV, Sutomore i Polje.

“Mjesec prije isteka ugovorenog roka u Makedonskoj i ulici Rista Lekića, se izvode radovi na postavljanju preostalih 500 metara vodovodnih i kanalizacionih cijevi, što nam daje za pravo da konstatujemo da će 27 kilometara cijevi biti postavljeno u ugovorenom roku. U proteklih 23 mjeseca izgrađeno je 26,5 kilometara magistralnih cjevovoda različitih profila, na prostoru Bara, Šušanja, Sutomora, Čanja, Bjeliša i Polja, izvršeno 100.000 kubika iskopa i 100.000 kubika nasipa. Radovi su bili zahtjevni i izazovni – kako za investitora i građane, tako i za izvođača i nadzor, jer se izvode na javnim površinama -saobraćajnicama, uz potpuno funkcionisanje kako vodovodnog, tako i kanalizacionog sistema”, objašnjava Dabanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DALI
Gost
DALI

sve je tačno da se radi ali kako ovaj prethodni reče ponovo isto rade mislim da se tu namještaju poslovi a sve iz budžeta .Opet u bjeliše preko ljeta nema vode ito nedaleko od centra grada a o kanalizaciji da ne govorimo.

metadon
Gost
metadon

u Baru ne postoji ulica koja nije prekopana jedno 10ak puta.Ovo su sve radili prije 7-8 godina,a kako su to stručno odradili,vidi se po tome što se opet radi isti posao sa istim ljudima,velikm stručnjacima.Pred izbore prosipaju priču kako je bitno da se nešto radi,kao da to nijesu pare od kredita.10 godina nijesu bili u stanju da asvaltiraju put u… Više »

Send this to a friend