Ekonomija

Barski vodovod nastavlja sa represivnim mjerama prema neplatišama

DOO Vodovod i kanalizacija Bar će nastaviti da sprovodi niz represivnih mjera prema potrošačima koji su nelegalno priključeni na vodovodnu mrežu, prema potrošačima koji ne plaćaju utrošenu vodu na vrijeme i prema potrošačima koji ne izmiruju svoje obaveze u skladu sa potpisanim reprogramima.

“Protiv potrošača koji su nelegalno priključeni na vodovodnu mrežu, a koje otkrivaju naše službe za detekciju i kontrolu, podnosimo krivične prijave, te ih stoga obavještavamo da sami dođu u kancelarije DOO Vodovod i kanalizacija i kroz plaćanje priključka uđu u redovnu proceduru”, navodi se u saopštenju koje potpisuje izvršni direktor DOO Vodovod i kanalizacija Bar Zoran Pajović.

Kako je dodao, svi potrošači koji imaju dugovanja za utrošenu vodu, još uvijek mogu potpisati povoljan reprogram i otplatiti dug na više mjesečnih rata bez kamate, u protivnom slijedi tužba i sprovođenje seta mjera za prinudnu naplatu.

“Apelujemo na potrošače sa dugovanjima još jednom da iskoriste mogućnosti reprograma, jer u protivnom će biti isključeni sa vodovodne mreže i biće pokrenuta procedura kod javnih izvršitelja i tada će se naći u jako teškom položaju i biti u obavezi da pored duga plaćaju i takse za priključenje na vodovodnu mrežu”, kazao je Pajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

ćudi me da Kurgaš zajedno sa čempresarima još nije izaša sa jednim transparentom i pobunio se protiv Brutalne sile vlasti….

Bnjj
Gost
Bnjj

Mnogo loseradi BV zovnes ih oni nece da otkopaju cijev samo znaju da uzimaju pare dodje 10 ljudi a nece da rade strasna uhljebivacka firma svaka osuda njigov rad

Баранин
Gost
Баранин

Дајте људи, кад постављате слику Бара увјек бирате слике на којима нема храма, најљепши детаљ у граду. Ваљда вам смета што је то храм СПЦ, прениско идете.

Zeljko
Gost
Zeljko

Zivim u Zagradju redovni sam platisa i ne dugujem ni centa za vodu. Ponavljam na pjenu od mora zivim ne u Afriku i ja kao takav 200 dana godisnje nemam vodu. I koga ja da tuzim sada za neznanje i lose poslovanje barskog vodovoda.

Send this to a friend