Ekonomija Sastali se sa predstavnicima firme Erbo grupa

Bečić i Pavićević u Švajcarskoj: Država ne pomaže mala preduzeća

Crna Fora ne pomaže i ne podstiče razvoj malih i srednjih preduzeća i trebalo bi a slijedi komparativna iskustva iz naprednih evropskih zemalja, kao što je Švajcarska, ocijenjeno je na sastanku predstavnika firme Erbo Grupa sa predsjednikom Demokrata Aleksom Bečićem i predsjednikom Crnogorske Vladimirom Pavićevićem.

Delegacija Demokratske Crne Gore i Crnogorske boravila je u radnoj posjeti Švajcarskoj, gdje je razgovarala sa Albertom Blaserom, predsjednikom Borda direktora Erbo Grupe.

“Bez jačanja preduzetničkog duha i pravne države nema ekonomskog rasta i ova dragocjena evropska prviredna iskustva najbolja su potvrda i našeg opredjeljenja da se u Crnoj Gori izgradi i primijeni model socijalno-tržišne privrede koji je i Evropu nakon Drugog svjetskog rata ekonomski preporodio i osigurao trajan ekonomski rast. Bez socijalno-tržišne privrede nema sistema koji stvara blagostanje za sve”, zaključeno je na sastanku.

Erbo grupa je 1999. godine, u svojoj četvrtoj generaciji, počela da širi svoj biznis na područje cijele Evrope otvaranjem kompanije i u Austriji.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuzibabe
Gost
Tuzibabe

Crna Gora, vele ova dvojica, ne pomazu mala i srednja preduzeca…Pa, sto, junaci, to ne kazete u Skupstini, no tuzakate Crnu Goru po Evropi. Sram vas bilo!

Velimir
Gost
Velimir

Bivsi radikali!

Velimir
Gost
Velimir

Sastali see sa otpravnicima vozova!

Bedem
Gost
Bedem

Vladimir Pavicevic i Aleksa Becic…e, dosta je reci pa se sazaliti nad izdajom ove zemlje. Vucicevi poltroni u pelenama demokratije…

Srna
Gost
Srna

Ne zna se koji je gori Becic ili ovaj Pavicevic

Azra01
Gost
Azra01

Znaju li ovi sa kim se sastaju?

CcF
Gost
CcF

Gluposti.

oliver14
Gost
oliver14

Jesi li Becicu rekao njemu kako britanska sluzba ima tvoj snimak telefonski gdje molis profesora na fakultetu da ti prizna i potpise na tvoj rad iako zna profesor da je plagijat??

Ratef
Gost
Ratef

Odakle ovim likovima pare da krstare Evropom. Njih Katnic ne dira, a milione su potrošili u kampanjama. Sjetimo se da su se sami hvalili da su obišli 200 000 domacinstava. Pa da ih je svaki obilazak koštao 5 eura(a jeste i više) to je preko milion. Odakle?

Nera
Gost
Nera

Mala i srednja preduzeća u vlasništvu pojedinaca i URA-e još uvijek isplaćuju plate na ruke.
Dritan neka ih pita:Odakle pare za na ruke i kolike plate prikazuju za doprinose?

Zoki
Gost
Zoki

E cudo ce ova dvojica za drzavu napraviti, a ni opstinu u stanju nijesu bili da vode.

cvrkut
Gost
cvrkut

Da nijesu smjesni bili bi zalosni

Send this to a friend