Ekonomija

Bečić: Svaki kutak Crne Gore zaslužuje ponos i pažnju građana

Neka Svjetski dan turizma, 27. septembar, bude poziv da još bolje upoznamo svoju zemlju, čiji svaki kutak zaslužuje ponos i pažnju građana Crne Gore, poručio je danas predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

Kako je saopštenoiz kabineta predsjednika Skupštine, Bečić je naglasio da Svjetski dan turizma, koji se obilježava od 1980. godine, Crna Gora kao i cijeli svijet dočekuje suočena sa krizom javnog zdravlja izazvanom pandemijom kovida 19, koja je dovela do najvećih ograničenja međunarodnih putovanja u istoriji modernog turizma.

“Upravo u ovoj teškoj godini i nikad složenijim okolnostima, moramo odati posebno priznanje svim našim turističkim poslenicima na uloženom trudu u očuvanju supstance crnogorskog turizma, posebno radnih mjesta u ovoj oblasti, te iskazanom razumijevanju i strpljenju kroz solidaran odnos očuvanja zdravlja cijele nacije i teškoj borbi za ostvarivanje turističkog prometa”, naveo je Bečić.

Potrebno je, smatra on, da ovu priliku iskoristimo za sagledavanje mogućnosti koje su pred nama, kao i brojnih potencijala u što kvalitetnijoj pripremi za narednu sezonu, na području cijele države koja obiluje prirodnim potencijalima, ali i izuzetnom kulturnom baštinom i ljudskim resursima koji su nosioci ove najznačajnije grane naše ekonomije.

“Skupština Crne Gore će u okviru svojih nadležnosti i radnih tijela pokazati puni angažman u doprinosu očuvanju, daljem razvoju i modernizaciji jedne od ključnih privrednih oblasti. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporima učiniti da Crna Gora strateškim pristupom postane prestižna moderna turistička destinacija, čime ćemo obezbijediti značajan broj radnih mjesta za naše građane, kao i mnogo veći turistički promet na dobrobit zaposlenih u ovoj oblasti i crnogorskog budžeta”, poručio je Bečić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ass
Gost
Ass

Paznju joj poklanja Carevic koji slavi PG skupstinu. Sta je ovo ljudi moji

plagistar
Gost
plagistar

dje dogura Crna Gora 🙁

Kokot
Gost
Kokot

Tako jeeee

Sunce
Gost
Sunce

Ti,si mali premaza sa dosta boja nevolim glumce koliko ti je dede dao

Mawis
Gost
Mawis

Volio si pogresnog

Pomalo Lud
Gost
Pomalo Lud

Svi mi kojima je samostalna Crna Gora u srcu treba da budemo realisti. Gospodin Becic je odrzao odlican govor poslije izbora za Predsjednika Skupstine, a tokom prva tri dana se ponasa i govori kao pametni suverenista. Pokazuje mnogo vecu ljudsku i politicku zrelost i odanost Crnoj Gori od Abazovica i Krivokapica. Nemojmo od svakoga unaprijed praviti neprijatelja. Covjek je mlad… Više »

Oljahttps://m.c
Gost
Oljahttps://m.c

A ako nije dobar za Crnu Goru

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

E tek ove slatkorječive ne volim.

NK grad
Gost
NK grad

Becicu, ne krij se iza maske… Nisi ti ni za EU, ni za NATO, ni za zapad. Postaracemo se da to svima postane jasno.

marius
Gost
marius

E moj Becicu ,ka da ne znas ti ovi narod. Jednoj velikoj vecini bitniji su skandali i ceranija politickih i vjerskih neistomisljenika, i to sto se desava po pinkovih rijaliti programa, no da radi i ucini ,da nam svima bude bolje. Iskreno se nadam, da ce ova zatucanost otic u proslost, i da ce se svi okrenut ka prosperitetu i… Više »

Lokica
Gost
Lokica

Ti mrco ne znas sto te je snaslo.. plagijatoru..

Goci
Gost
Goci

Tišina nesretnice, budi mirna

Send this to a friend