Ekonomija

Branko Mitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore od 1. jula

Branko Mitrović imenovan je za novog generalnog direktora Telenora u Crnoj Gori. On će od 1. jula 2019. godine naslijediti Sandru Štajner, koja je kompaniju vodila od septembra 2015. godine.

Mitrović ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, a u posljednje četiri bio je član Upravnog odbora Telenora Crne Gore i izvršni direktor Korporativnih poslova u Telenoru Srbije. Karijeru je počeo u Mobtelu 1998. godine, bio na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije, a od 2014. do 2016. godine vodio  je Telenorovu firmu  u Crnoj Gori, MNNews.

“Telenor je više od 20 godina lider u sektoru mobilne telefonije i čast mi je što ću imati priliku da budem na čelu kompanije. Sa kvalitetnom mrežom, atraktivnom ponudom i odličnim timom, pružanje izvrsne usluge korisnicima i dalji razvoj poslovanja biće i dalje u vrhu naših prioriteta“, rekao je  Mitrović.

Mitrović je završio osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi. Pohađao je i programe u Londonskoj, Harvard i INSEAD poslovnim školama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marinko
Gost
Marinko

Ko je covek? Cus pohadjao je programe po Engleskoj…

Samo gledam
Gost
Samo gledam

Je li dotle doslo da se mora uvozit direktor iz Srbije, posto Crna Gora kadra nema…

Slavko
Gost
Slavko

Pa nema. Svi su otisli da bi imali od cega da zive, DPS ih otjerao.

Ivan
Gost
Ivan

Pa nema kadra… je li to sramota?

Beograd je svet
Gost
Beograd je svet

Kao da ga uvozite iz Saudijske Arabije :)sramota kako razmišljate….a šta ćete kad svi vaši zemljaci gravitiraju i oni ka Beogradu da završe fakultete;) i ostanu ovde 😉

To miki to
Gost
To miki to

Daj otkaz, prikaži kao profit, zdipi neki bonus i prst u uvo. Već viđeno u Telekomu, M-Telu itd.

Musa
Gost
Musa

Tako, treba sve pozicije u telekmunikacijama prepustiti FON-ovcima iz Srbije. Kad nemamo mozga..

Mili
Gost
Mili

FON je jedan od najtežih fakulteta za koji se obrazuju ljudi koji su pravi menadžeri u punom smislu te riječi, a ne neki koji završe neku sprdnju od menadžmenta. Dovedite nekog s udg-a, znaće da izabere masku za telefon.

BARANIN
Gost
BARANIN

Tako je Mili.To je prestižni fakultet u regionu pa čak i u Evropi i šire.Priznat u svijetu.Izuzetni kadrovi.
Probajte da se upišete na FON gospodo.
Vrlo teško.Veze ne prolaze.

Send this to a friend