Ekonomija

Britanski Culture Trip: Crna Gora na listi održivih destinacija 2021.

Popularni britanski magazin za putovanja “Culture Trip” svrstao je Crnu Goru na listu najboljih održivih destinacija u 2021. godini. Još jednom, Crna Gora se našla u društvu svjetskih, egzotičnih destinacija kao što su Maldivi, Japan, Tajland i druge.

Iako je potrebno vrijeme da se turistički svijet vrati u pređašno stanje, u “Culture Trip”-u smatraju da treba birati održive i ekološki osviješćene destinacije.

“Godina koju smo ispratili putovanja je stavila u drugi plan. Ipak, raduje nas što je već sad uveliko trend da takva mjesta budu prva na bucket listama putnika širom svijeta”, navodi se u članku.

Kako ističe autor objavljenog članka, kampanja “U društvu prirode” vratila je Crnu Goru na “putnički radar”.

“Kampanja podstiče na odmor od napornog virtuelnog svijeta na koji smo bili osuđeni tokom 2020. Podstiče nas da doživimo nevjerovatne, a i dalje neotkrivene prirodne ljepote Crne Gore. Bez obzira gdje putujete 2021., bjekstvo van Wi-Fi mreže, odmor u prirodi i domaća hrana biće pun pogodak. A Crna Gora je definitivno zemlja za to”, navodi se u članku.

Za sve one koji su se već odlučili za Crnu Goru kao destinaciju koju planiraju posjetiti u 2021. godini, autori liste objavili su i dodatni tekst – Vodič sa najvažnijim informacijama koje je potrebno da znate o Crnoj Gori.

Renomirani britanski magazin uživa povjerenje više od 15 miliona čitalaca širom svijeta.

Objavljeni članak još jedan je rezultat aktivnosti Nacionalne turističke organizacije Crne Gore na londonskom sajmu u novembru 2020. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Od Ulcinja pa do na kraj boke Ljepsa si najljepse Djevojke . Koja reklama u svijet bar neka lijepa vijest ovih dana .

Guča
Gost
Guča

Bojim se da vlada bez Ministarstva turizma nema sluha za ovakav vid turizma.Bojim se da će se zadovoljiti sa gostima iz regiona,tj. paradaiz turizam ponovo ulazi na velika vrata

Cheese
Gost
Cheese

Ovo je ziva istina. Posto se bavim turizmom, mogu iz prve ruke da vam dam informaciju da je interesovanje iz V. Britanije za CG prosto nevjerovatno. Cak stovise, britanske agencije nam traze da uvrstimo neke nove kruzne ture u ponudi, pa se sad radi sa agencijama iz Pljevalja, Zabljaka da se napravi kruzna tura od Slijepca mosta – Kovrena –… Više »

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Samo “apostoli” to ne shvataju!!

Send this to a friend