Ekonomija

Britanski magazin: Crna Gora idealna destinacija za putovanje iz snova

Sveti Stefan

Najpoznatiji svjetski magazin o poznatima HELLO! u svom majskom izdanju za Veliku Britaniju objavio je članak o Crnoj Gori kao idealnoj destinaciji za putovanje iz snova.

Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore u uvodu teksta se ističe da ono što našoj državi nedostaje po veličini, ona nadoknadi vjekovima starom arhitekturom, kristalno čistom vodom i prelijepim pejzažem.

U članku se preporučuje čitaocima koje destinacije da istraže u Crnoj Gori, gdje da odsjednu i u kojim restoranima da isprobaju crnogorska jela.

“Poluostrvo na Jadranskom moru, Aman Sveti Stefan, je čarobno i kul. Prolazi, koji se nalaze u sjenci bora, vijugaju kroz poluostrvo povezujući terakota krovove kuća i apartmana. Uzduž velikih kamenih terasa se nalaze tri bazena, privatni dio sa plažom od ružičastog kamena sa ležaljkama i besprekornom uslugom“, piše u članku.

Za hedoniste, HELLO! izdvaja nekoliko crnogorskih restorana koje treba da posjete.

“Zavučen u jednu od brojnih kotorskih ulučica, O’Clock Coffee je mjesto za ledenu kafu i svježe ispečene kolačiće. U Budvi, u neposrednoj blizini zidina gradske tvrđave nalazi se restoran Demižana u kom, tokom ručka, možete uživati u hladu vinove loze”, piše magazin HELLO! i dodaje da se najbolja crnogorska tradicionalna jela mogu naći u restoranu Arva na Svetom Stefanu.

Ljubiteljima putovanja časopis preporučuje neke od destinacija u Crnoj Gori koje treba istražiti.

“Poprskana slatkim srednjovjekovnim gradovima, crnogorska jadranska obala, takođe nudi mnoštvo prirodnih čuda, Stari grad Kotor koji je pod zaštitom Uneska je magičan, a popločane uličice u Budvi su takođe vrijedne šetnje. Uskočite na slatki mali brodić kod poluostrva Aman Sveti Stefan kako biste vidjeli svu tu ljepotu iz drugačijeg ugla”, zaključuje se u tekstu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
STARA HERCEGOVI
Gost
STARA HERCEGOVI

Za sirotinju nema se evra a za placene tekstove izgleda koliko hoćeš.

Starija Duklja
Gost
Starija Duklja

Stara Hercegovina je samo mlada Duklja i to samo dio velike moćne Duklje.

Nebojša
Gost
Nebojša

Niko od vas se nije zapitao koliko je koštao ovaj tekst.Znamo mi vrlo dobro koliko je lijepaCG samo njihovo pisanje ne može biti đaba.

Jelena
Gost
Jelena

Lepa je C.Gora.Divna priroda,plaze,klima…Tuzno je samo sto je narod nesrecan i prica samo o politici i novcu.Svi bi da zarade za 2 meseca i da zive od toga cele godine.Dok ljudi ne shvate da je to nemoguce, lose ce ziveti.Ne moze se sedeti po kaficima i mastati o velikom novcu.

Trojke
Gost
Trojke

Bili su proslo ljeto u Becice kad je pukla cijev od koletkora 3 dana od smrada nisu izlazili. Jedva cekaju ove godine opet

Mila
Gost
Mila

Bravo!
Prelijepa reklama za Crnu Goru! Prije jula bojim se ništa. Moramo biti oprezni, da ne poništimo ovo što smo do sada postigli!
Zdravlje je prioritet! Ako toga nemamo, zalud su nam pare!

Jovan
Gost
Jovan

Bice para bice para 😂😂😂😂

papiric
Gost
papiric

koje pare?

Lili
Gost
Lili

Dolazim cim otvore granice, prvi let je moj!! Poz iz Engleske!

mrkela
Gost
mrkela

Opozicija na aparatima !

Lams
Gost
Lams

Pusti ti opoziciju. Ove godine nema sezone, to je jasno. A i ako bude nekih desetak dana, 70 odsto turista dolazilo je iz Srbije i RS, a više neće posle srbomržnje koja je prisutna u CG.

Jasna
Gost
Jasna

I dalje ce dolaziti oni kojji tu imaju stanove ili prijatelje.Drugima je mnogo jeftinija Grcka.Cene su pristupacnije, plaze sredjene,put do tamo bolji i Cole srpske turiste.Kad se sve stavi na papir…prednost ima Grcka.

Crni
Gost
Crni

A samo pricaju, na kraju ce nam doci samo ovi iz regiona

Rozaj
Gost
Rozaj

Kod nas je korona fri

Neno_
Gost
Neno_

Super, dodjite i donesite nam jos malo ovog djaola!

Bnjj
Gost
Bnjj

Ljepota sa platama radnika 250,300e.

LSCG
Gost
LSCG

A banujte vise ovoga nesretnika koji po zadatku pljuje… Evo ga kao po pravilu prvi komentar na svaki clanak. Koliko god da te placaju kako ti ne dosadi? Ima li ista Crnogorsko da ti se svidja olosu? Zasto se ne selis ako je tolika muka…

Smajli
Gost
Smajli

A ne,ovome i da sve bude po njegovom,ovaj bi nasao po cemu da pljuje.To je inace vatreni navijac lune i porodice djogani,pa ti sve jasnoo

Ahahahha!
Gost
Ahahahha!

Bnj: Računaš da će biti veće plate, ako ne dođu Englezi?!

Durmitorac
Gost
Durmitorac

Plate su tolike kolike su, da nijesmo živjeli u istoj državi sa Srbijom, bile bi mnogo veće- Srbi i njihovi krvavi ratovi, dok su imali uz sebe naoružanje, a kad su snage počele da se izjednačavaju- opet ,, bežanija “….vukli su nas unazad.

Trt
Gost
Trt

Inace, jesi dobro?

SOs
Gost
SOs

Ajde ti polako, ps uzivaj kod Vucica malo.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Ti Bnjj si ocigledno iz ovog sektaskog tabora ni o cemu ne mozes misliti bez o parama.Mozes li covjece razumjeti da neko prica o umjetnosti,istoriji,arhitekturi,prirodnim ljepotama a Da nisu pare.Vas je infencirala kolektivna pohlepa,pozivate se na boga morati prvo ocistiti svoje duse koje su vam otrovane svim i svacim prije nego se pozovete na njega.

Bolje je
Gost
Bolje je

Dođite dogodine.

Smajli
Gost
Smajli

Aj ti do godine za prizren

Send this to a friend