Ekonomija

Britanski turisti i investitori zainteresovani za Herceg Novi

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi Slobodan Radović Krušo sastao se danas sa ambasadorkom Velike Britanije u Crnoj Gori Alison Kemp, gdje je ocijenjeno da su britanski turisti i investitori zainteresovani za Herceg Novi.

Na interesovanje ambsadorke Kemp razgovarano je o pitanjima vodosnabdijevanja Herceg Novog, statusa kolektora, situacije u Bolnici Meljine, ubrzanju procedura na graničnom prelazu Debeli brijeg i mogućnostima dovođenja britanskih investitora.

Takođe, razgovarano je i o potrebi bržeg izdavanja dozvola za rad strancima, kao i o planovima za predstojeći kongres DPS-a koji se održava krajem godine.

Tokom razgovora Radović je istakao da je nedavno zahvaljujući glasovima DPS-a usvojen prostorni plan opštine, što je jasan pokazatelj odgovornog odnosa DPS-a prema zahtjevima svih građana i investitora, jer vladajuća koalicija nije uspjela da obezbijedi kvorum za ovako važnu odluku.

Napomenuo je i da je DPS jedina partija koja se zalaže za mlade ljude i ulaže u njihovo znanje i jačanje, što potvrđuju konkretni primjeri mladih kadrova na veoma odgovornim funkcijama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vasilije
Gost
Vasilije

Iako se Kruso sastao sa ambasadorom najvjerovatnije je da su Britanci obaviješteni da je drps razvlašten u Novom pa se sada može poštenije poslovati!!!

Boba
Gost
Boba

Krušo Kraljina! 💪

Banovina ZETA
Gost
Banovina ZETA

Nemoj samo oni da nam privire u Novi nek idu u Ulcinj ili na Prevlaku nikad Srbima dobra donieli niesu

Drezik
Gost
Drezik

Samo bombe

Brigita
Gost
Brigita

Srbi su ugroženi Hahahaha
HN je Hrvacki

Drezik
Gost
Drezik

Sastaje se sa Krusom koji je opozicija da planiraju razvoj hahahaha…ovo jos nije zabiljezeno

Send this to a friend