Ekonomija predstavnici studijske grupe

Budva je ono što gosti iz Bjelorusije traže od destinacije

Kvalitetni sadržaji u visokokategorisanim hotelima na obali, ali i moderno opremljeni apartmani u privatnom smještaju u potpunosti se uklapaju u želje i očekivanja gostiju iz Bjelorusije, zaključili su predstavnici studijske grupe iz ove istočnoevropske države tokom boravka u Budvi.

Kako je saopšteno iz Turističke organizacije opštine Budva, posredstvom turističke agencije Gulliver Montenegro šesnaest predstavnika turoperatora TUI RU & CIS i turističkih agencija boravili su na budvanskoj rivijeri sredinom jula.

“Pored upoznavanja sa turističkom ponudom Budve gosti iz Bjelorusije su imali priliku i da obiđu najljepše krajeve Crne Gore i sa svojim domaćinima podijele divne utiske o prirodnim ljepotama. Turistička organizacija opštine Budva je agentima bila domaćin u Petrovcu, a pored razgovora o utiscima sa njihovog boravka, poklonjen im je i promotivni materijal koji će ih detaljnije upoznati sa svim sadržajima naše lijepe destinacije”, navode u LTO Budva.

TA Gulliver Montenegro je organizovala i dolazak predstavnika turoperatora TUI UA i turističkih agencija iz Kijeva, a budvanski hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja su se potrudili da ih domaćinski dočekaju i profesionalno upoznaju sa svojim kapacitetima.

“Tržišta Bjelorusije i Ukrajine su veoma značajna za Budvu i Crnu Goru, a sve znanje i iskustvo u turističkom sektoru treba, tokom ove godine, koristiti za jačanje dosadašnje saradnje i stvaranje novih konekcija. Od posebne je važnosti saradnja sa turističkim agencijama iz našeg grada koji ozbiljno rade na kreiranju još boljeg imidža destinacije”, ističu iz LTO Budva.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
Vlado19784BjeloruskinjaSlobodanBnjjDado
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado19784
Gost
Vlado19784

Maske ne nose a juce su ruse zaustavljali i pisali im kazne za maske,oni nisu imali pojma da su maske obavezne u cijelu drzavi

Slobodan
Gost
Slobodan

Au koliko ih je

Bnjj
Gost
Bnjj

Te Ukrajinke su vrh ribe, dajte ih što više u Cg

Dado
Gost
Dado

A za njih ne vazi pravilo nosenje maske i distanca?

Trt milojko
Gost
Trt milojko

Dao bi im ja štošta jos hahha

Bjeloruskinja
Gost
Bjeloruskinja

E taman si trt!

Send this to a friend