Ekonomija

Budva predstavila turističku ponudu rivijere na Danima Crne Gore u Zagrebu

Turistička organizacija Budve je predstavila turističku ponudu rivijere na manifestaciji „Dani Crne Gore u Zagrebu“, posredstvom Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije.

“Uz pomoć Organizacije žena Budve dijelili smo tradicionalne slatke delicije i predstavili bogat program manifestacija, koje će se održati tokom predstojećih uskršnjih i prvomajskih praznika”, saopštili su iz TO Budve.

Prilikom predstvaljanja popularnog i međunarodno prepoznatog Sea Dance festivala nastupao je DJ Lucky D.

Osim Turističke organizacije Budve, svoju ponudu su predstavile lokalne turističke organizacije Kotora, Tivta, Bara, Ulcinja, Cetinja i Podgorice. Na Trgu Bana Jeličića nastupile su klape, folklorni ansambli, proizvođači suvenira, izvođači izvorne muzike…

“Kroz pjesmu, plesove i narodnu nošnju posjetiocima je predstavljena crnogorska istorija i tradicija. Program se nastavio u Evropskom domu, a svi zainteresovani posjetioci su dobili informacije o crnogorskoj turističkoj ponudi, promotivnom materijalu i mogli su da uživaju u degustaciji kvalitetnih crnogorskih vina”, navodi se u saopštenju TOB.

U dvorani „Bruxelles“ u Evropskom domu upriličen je i svečani prijem za predstavnike medija, privrednog i javnog života Hrvatske.

Zvanice su pozdravili ambasador Crne Gore u Hrvatskoj Boro Vučinić, generalni direktor Direktorata za razvoj turističke destinacije i turističku infrastrukturu u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Ćazim Hodžić i menadžer u Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore Ljiljana Čukić, a tokom prijema su posluženi specijaliteti crnogorske nacionalne kuhinje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje
Gost
Cetinje

Sprdnja. Što su ovi momci u srpsku nošnju?

Tomos
Gost
Tomos

Haha ove sprdnje…

Gost
Gost
Gost

Tebi je sprdnja što se radi na boljem razumijevanju naroda umjesto da se raspiruje mržnja?

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Nemojte samo sto crveno na sebi da imate. Mogli bi zaplivati.

Pomorac
Gost
Pomorac

Dje ce skakat ako se ko zaleti?

Send this to a friend