Ekonomija

CEDIS donirao dvije i po hiljade eura za dvije obrazovne ustanove

CEDIS  je donirao dvije ipo hiljade eura JU OŠ Vuko Jovović u Danilovgradu i JPU Zagorka Ivanović sa Cetinja.

“Nastavljmo da pružamo podršku obrazovano-vaspitnim ustanovama, ovog puta projektom koji podrazumijeva donaciju novčanih sredstava. Nezaobilazni dio poslovne strategije CEDIS – je društveno – odgovorna orijentacija, i to sa posebnim akcentom na obrazovni sistem, što potvrđuje i ovaj projekat”, saopšteno je iz CEDIS-a.

„Kao što smo i ranije isticali, osnovni princip poslovanja CEDIS-a je posvećenost i briga za zajednicu. Način na koji mi u CEDIS – u to radimo podrazumijeva međusobno razumijevanje i saradnju sa okruženjem u kojem poslujmo, otkrivanje i trajno rješavanje problema. Podrška obrazovnim procesima u Crnoj Gori je naše posebno polje interesa,“ istakla je Marija Jovović, šef Službe za korporativne komunikacije u CEDIS-u, i dodala da je „ulaganje u obrazovni sistem preduslov za razvoj društva.

Jovović smatra da ljudi svojim intelektualnim i kreativnim potencijalima predstavljaju stratešku osnovu razvoja društva i da će zato nastaviti sa podrškom obrazovnom sistemu Crne Gore i u narednom periodu.

“Zahvaljujući donaciji CEDIS-a upotpunjen je budžet za zamjenu trideset godina starih prozora i vrata na tehničkom dijelu vrtića JPU Zagorka Ivanović”,  istakla je Senka Vuksanović, direktorica najstarije predškolske ustanove u Crnoj Gori.

Zahvalnost CEDIS-u što im je pružio podršku ističe i Nataša Vuletić, direktorica JU OŠ Vuko Jovović koja je naglasila da bez te podrške ne bi bili u prilici da realizuju stolarske radove u holu škole.

Podsjećamo da je ove godine CEDIS donirao novčana sredstva i Gimnaziji Slobodan Škerović, dok je JU OŠ Njegoš iz Spuža podržana sa 4.900 eura povodom 139. rođendana.

“Nakon nešto više od dvije godine samostalnog poslovanja, CEDIS je u javnosti prepoznat kao društveno-odgovorna kompanija, što potvrđuje i nagrada Unije poslodavaca Crne Gore („UPCG nagrada za DOP“) koja je našoj kompaniji dodijeljena krajem prošle godine u znak priznanja za podršku značajnom broju projekata iz oblasti zdravstva, obrazovanja, sporta i kulture”, poručili su na kraju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Vala su se pretrgli. A u A2A i “onoga” sipaju meleone…

Hmmm
Gost
Hmmm

A šta radi Jovovićka, stručnjak opšte prakse! Od Carina, preko ZIKS-a i Ministarstva prosvjete, stiže u CEDIS. Zato smo tu gdje smo! Gdje bi nam bio kraj kad bismo se držali svoga posla!

Istina
Gost
Istina

Jovovicka je profesionalac jedan od boljih u cg i ovakve akcije treba podržati

Crni
Gost
Crni

Pa svojim partijskim drugovima dijelis a ne onima sto treba

Send this to a friend