Ekonomija

Cijena taksi stajališta u Budvi niža za 200 eura

Ilustracija

Nova cijena za taksi stajališta u Budvi ubuduće će biti niža za 200 eura, i iznosiće 300, umjesto dosadašnjih 500 eura, javlja RTV Budva.

To stoji u Prijedlogu Odluke o izmjeni Odluke o lokalnim komunalnim taksama koji je usvojen na današnjoj SO Budve.

Iz taksi udruženja su cijenu od 500 eura za korišćenje stajališta smatrali visokom, sa čim su se iz lokalne samouprave i složili, pa će cijene za stajališta bite niže za oko 40 odsto.

Podsjećamo, donešena je i nova Odluka o cijenama usluga u auto taksi prevozu na teritoriji i sa teritorije opštine Budva, koja predviđa tri tarife – dnevnu od 6 do 22 sata, noćnu od 22 časa do šest ujutro i cijenu prevoza za ugovorenu slobodnu vožnju.

Iscrtana je i horizontalna signalizacija za taksi stajališta na teritoriji cijele opštine.

Strukovni sidikat taksista Crne Gore, koji okuplja legalno registrovane auto – taxi preduzetnike (njih 28 iz Budve) ranije je je uputio pismo zahvalnosti sekretaru Sekretarijata za privredu Opštine Budva, Marku Markoviću na uloženom trudu u uređenju auto – taksi prevozu putnika

Kako su istakli u pismu, zahvalnost duguju i predsjedniku Opštine Draganu Krapoviću navodeći da se nadaju da će se nastaviti saradnja u rješavanju ovih zajedničkih problema.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlado19784
Gost
Vlado19784

E kava su im auta nedaj bize ,zovem taxi vozilo i ono dolazi pogledam mu gume skroz izlizane,jedna izduvana u vozilo smrdi kao u stalu. Receno je da sva vozila moraju biti bijele boje a ima ih i sivih i plavih i svakakvih. Od bd do petrovca se nemo stati na stajaliste od divljih taksista koji vam jos kazu da… Više »

taxi divljigost
Gost
taxi divljigost

TREBA dozvoliti neogranicen broj licenci ili uber

taxi divlji
Gost
taxi divlji

I opet ce sindikat da izvisi sto se zahtjeva tice

Send this to a friend