Ekonomija

Ćorović: Joković podržao prijedlog SD-a za pelet i uradio prvu korisnu stvar otkako je ministar

Ismar Ćorović

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković dogovorio je sa proizvođačima peleta ograničenje cijene ovog energenta. Da podsjetimo javnost, zahvaljujući amandmanu SD-a na Zakon o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja za život i zdravlje ljudi još prije dva i po mjeseca omogućeno je ograničenje cijena sredstava za ogrijev (drva i peleta), saopštio je funkcioner SD-a, Ismar Ćorović. 

“Drago nam je i čestitamo ministru Jokoviću – uradio je prvu korisnu stvar sa pozicije koju pokriva, podržao prijedlog SD-a i dogovorio sa proizvođačima ograničenje cijene peleta”, poručio je Ćorović.

Kako je naveo, istini za volju, ta granica je prilično visoka i sugerišemo da se razmotri mogućnost njenog dodatnog sniženja, ali je i to bolje od haosa koji nas je mogao zadesiti da je Joković radio po sopstvenom nahođenju.

“U svakom slučaju, potpredsjedniku Vlade i ministru poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, s obzirom da mu je očigledno potrebna, nudimo stručnu pomoć kadrova SD-a u svakom trenutku. Ne zato što nam je stalo do rezultata koje ostvaruje kao ministar, već zato što nam je žao građana koji bi zavisili samo od onoga što on sam smisli”, zaključio je Ćorović.

Send this to a friend